Hemsida : Filtillägg : .fdf Fil

.fdf Fil

Filtyp 1Acrobat Forms Data Format

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Textfiler
Format N/A

Vad är FDF file?

Textfilformat som används för data som exporteras från .PDF formfält; typiskt mindre än PDF-filer, eftersom de bara innehåller formulärfältdata, inte hela formuläret; kan skapas i Acrobat genom att välja Avancerat → Forms → Exportera formulärdata från menyraden.

Mer information

FDF-filer hanteras vanligtvis på webbservrar av .CGI scripts.

Program som öppnas FDF filer
Windows
Adobe Acrobat
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat

Filtyp 2Origin Fitting Function Definition File

Utvecklare OriginLab
Kategori Data filer
Format Text

.FDF alternativnummer 2

En FDF-fil är en matematisk passande funktionsdefinitionsfil som används av Origin, en dataanalys och en grafisk applikation som används av olika forskare och ingenjörer. Den innehåller alla egenskaper om en passande funktion, till exempel funktionstyp, begränsningar, monteringsparametrar, ett funktionsuttryck, variabler och en beskrivning. FDF-filer kan komma med Origin eller vara användardefinierad.

Mer information

Användardefinierade FDF-filer skapas med hjälp av Monteringsfunktionsbyggaren i Ursprung. Du kan komma åt verktyget genom att välja Verktyg → Fitting Function Builder .... Välj "Skapa en ny funktion" för att skapa en FDF-fil eller "Redigera en användardefinierad funktion" för att redigera en FDF-fil. Du kan också visa dina FDF-filer genom att välja Verktyg → Fitting Function Organizer .... Du kan också öppna FDF-filer med en textredigerare eftersom fittingfunktionsdefinitionen lagras i vanlig text.

FDF-filer som kommer som är förpackade med programmet finns i "FitFunc" -undermappen i Origin-programmappen. Däremot sparas användardefinierade FDF-filer i undermappen "FitFunc" i mappen "Användarfiler" i mappen Origin-program.

Program som öppnas FDF filer

Om FDF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil fdf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Origin Fitting Function Definition File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
God morgon! Jag läste din artikel om filändelsen .fdf. Det var lite förvirrande att förstå att ett enda tillägg har många associationer. Den första hade inget att göra med vad filen skickades till mig för. Jag arbetar inte med datafiler för servrar lol. Ditt stycke om Origin-applikationen för forskare var dock vad jag behövde. De flesta människor vet faktiskt inte vad en inpassningsfunktion är, så du skulle kunna beskriva mer om dem. Jag tycker dock att det är användbart att de kan lagra funktionstyp och anpassningsparametrar. Tidigare filformat som jag hade arbetat med hade inte dessa egenskaper. Listan över tillämpningar skulle vara mer komplett om du hade exempel på vanliga textredigerare. Fortsätt med det goda arbetet!