Hemsida : Filtillägg : .ftf Fil

.ftf Fil

Filtyp FlashTool Firmware File

Utvecklare Sony
Kategori Systemfiler
Format Binary

.FTF alternativnummer

En FTF-fil är en firmware-fil som används för att flasha uppdateringar till en Sony Xperia-smarttelefon eller -tablett med hjälp av program som FlashTool eller XperiFirm. Den innehåller ROM-firmware som kan blinkas på Sony Xperia-enheter för att uppdatera operativsystemet (OS).

Mer information

För att uppdatera din Xperia-enhetens operativsystem kan du hämta och installera firmwarefiler på din dator med Xperia Companion (tillgänglig för Windows och MacOS), som ersatte Sony Update Service (SUS). Detta är den vanliga processen för den genomsnittliga Xperia-användaren. Men om du finner ett behov av att dela fast programvaran med en annan användare eller behöver flasha fast programvaran utan att ladda ner den igen är FTF-filen väldigt användbar.

Xperia-användare kan skapa FTF-filer genom att hämta fastvaran med Xperia Companion och konvertera dem till FTF-formatet med verktygen FlashTool eller XperiFIrm. Användare kan sedan dela FTF-filer med andra Xperia-användare, så att de kan uppdatera enhetens operativsystem med specifik fast programvara.

Program som öppnas FTF filer

Om FTF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ftf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen FlashTool Firmware File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.