Hemsida : Filtillägg : .gifv Fil

.gifv Fil

Filtyp GIF Video File

Utvecklare Imgur
Kategori Video Files
Format Binary

.GIFV alternativnummer

En GIFV-fil är en videofil som sparas i ett format utvecklat av Imgur som förbättras på GIF-formatet. Den innehåller videokomprimerad i H.264-formatet och lagras i en .MP4 filbehållare.

Mer information

GIF är ett populärt format för att dela korta animationsslingor på webben, som inkluderar webbplatser som Twitter och Imgur. GIFV-formatet är en del av Imgars "Project GIFV" -initiativ för att förbättra GIF-formatet. En av de viktigaste uppgraderingarna av formatet är att GIFV-filer är betydligt mindre än GIF-filer, vilket möjliggör snabbare laddningshastigheter.

OBS! Imgur-webbplatsen konverterar uppladdade GIF-filer till GIFV-formatet.

Program som öppnas GIFV filer
WEB
Imgur

Om GIFV filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil gifv-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen GIF Video File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hur går det? Tack för artikeln om filformatet .gifv. Jag visste genast att de var något besläktade med GIF-filer. Jag hade rätt! Skillnaden mellan dem är att de är förbättrade GIFs med en videofil. Om det är bättre, varför är det då inte populärt? Jag tycker att det är intressant att de är komprimerade i H.264-formatet. Jag hade heller ingen aning om att Imgur hade startat ett initiativ för att förbättra GIF-formatet. Vilken bra idé, detta kommer att hjälpa användarna att ladda sina slingor med kortare laddningstider. Erbjuder webbsidan för Imgur något annat än programmet? Tack för undersökningen, den betyder verkligen mycket för mig. Jag återkommer när jag hittar ett annat sällsynt filändelse! Vi ses snart. :)