Huvud : Filtillägg : .h16 Fil

.h16 Fil

FiltypH&R Block Canada 2016 Tax Return

Utvecklare H&R Block Canada
Kategori Data filer
Format N/A

.H16 alternativnummer

En H16-fil är en 2016-avkastning som skapats av H & Block Block Canada, ett kanadensiskt skattepreparationsprogram. Den innehåller kanadensiska federala inkomstskatter och andra skatteuppgifter som personlig information och inkomstinkomst.

Mer information

H16-filen skapas av programvaran när du sparar din avkastning. Det gör att du kan spara dina framsteg på din avkastning så att du kan återuppta det vid en senare tidpunkt. H16-filen öppnas huvudsakligen med H & R Block Canada Tax Software-skrivbordsapplikationen, men den kan också laddas upp till H & R Block Canada Online och visas.

H & R Block Canada återköpsfiler reflekterar det år för vilket de innehåller skattdata. .H15 filen innehåller avkastningsdata för 2015, filen .H14 innehåller avkastningsdata för 2014 och .H13 innehåller skattdata för 2013.

Program som öppnas H16 filer
Windows
H&R Block Tax Software
Macintosh
H&R Block Tax Software
WEB
H&R Block Canada Online

Om H16 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för h16 och hur man öppnar den.

Filtypen H&R Block Canada 2016 Tax Return, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.