Hemsida : Filtillägg : .igr Fil

.igr Fil

Filtyp 1Igor Engraver File

Utvecklare NoteHeads
Kategori Audio Files
Format N/A

Vad är IGR file?

Musikalisk notationsfil skapad av Igor Engraver, ett program som används för att skapa musikaliska diagram; sparar musikare, instrument och musikalsk poäng själv; används för att spara kompositioner; kan spelas upp i programvaran.

Mer information

IGR-filer kan användas av både Windows och Mac-versionerna av Igor Engraver. När du sparar filer på Mac kan filen dock inte ha en förlängning. För att använda filen i Windows, lägg till ".igr" -tillägget.

OBS! Mac versionen av Igor Engraver är endast tillgänglig för Mac OS Classic.

Program som öppnas IGR filer

Filtyp 2Quest3D Channel Group Layout File

Utvecklare Act-3D
Kategori Inställningsfiler
Format Binary

.IGR alternativnummer 2

Fil skapad av Quest3D, ett program som låter användare skapa 3D-applikationer; innehåller platserna för "kanaler" i sökrutan för Quest3D Channel Graph. används för att lagra den användardefinierade layouten på en 3D-scen.

Mer information

IGR-filer sparas alltid med motsvarande .CGR -filer och har samma prefixfilnamn. Om IGR-filer saknas visas kanalerna med en standardlayout och kan vara svåra att visa.

Act-3D Quest3D har nu upphört.

Program som öppnas IGR filer
Windows
Autodesk 3ds Max
Act-3D Quest3D

Om IGR filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil igr-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Quest3D Channel Group Layout File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.