Huvud : Filtillägg : .hiv Fil

.hiv Fil

FiltypWindows Registry Hive File

Utvecklare Microsoft
Kategori Systemfiler
Format N/A

.HIV alternativnummer

Registerfil skapad av reg.exe, ett Windows-program som används för att spara, ladda och radera registerinformation innehåller ett register "bikupa", vilket sparar nyckeldata som används av operativsystemet och installerade program. används för säkerhetskopiering eller för att ladda grupper av registernycklar; sparas i ett binärt format.

Mer information

Du kan spara och registret hives genom att skriva reg.exe genom att skriva följande vid kommandotolken (hämtad direkt från reg.exe kommandoradshjälpen):

REG SPARA HKLM \ Software \ MyCo \ MyApp AppBkUp.hiv

Du kan ladda registret med hjälp av det här kommandot (igen tas direkt från reg.exe-kommandoraden):

REG LOAD HKLM \ TempHive TempHive.hiv

Skriv REG /? vid kommandotolken i Windows för ytterligare hjälp med reg.exe-kommandon. Programmet är placerat i katalogen C: \ Windows \ System32 \, men det kan köras från vilken katalog som helst i kommandotolken i Windows.

OBS! Var försiktig när du sparar och laddar registerinformation eftersom korruption av Windows-registret kan leda till att applikationer eller hela systemet störs. Filinstallationsreg.hiv som ingår i Windows-installationsskivor bör inte redigeras manuellt eftersom den används av installationsprogrammet för Windows.

Program som öppnas HIV filer
Windows
Microsoft Reg

Om HIV filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för hiv och hur man öppnar den.

Filtypen Windows Registry Hive File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.