Huvud : Filtillägg : .hsdt Fil

.hsdt Fil

FiltypThinkfree Office NEO Show Template

Utvecklare Hancom
Kategori Data filer
Format Binary

.HSDT alternativnummer

En HSDT-fil är en showmall skapad av Show, en applikation som ingår i ThinkFree Office NEO-sviten som används för att skapa presentationer. Den innehåller en samling diabilder, som innehåller text, former, bilder, teman och formatering. HSDT-filer används för att skapa flera presentationer med samma formatering.

Mer information

HSDT-filen öppnas i Hancom Thinkfree Office NEO Show

När du skapar ett visningsdokument i Show kan du välja att spara det som olika typer av filer, inklusive en PowerPoint-presentation ( .PPTX ), OpenDocument-presentation ( .ODP ) eller Visa dokument ( .SHOW ). Men om du vill skapa fler SHOW-dokument från din nuvarande SHOW-fil kan du spara den som en HSDT-mall. Den här filen gör det enkelt att skapa SHOW-dokument med liknande teman, text, bilder och formatering.

Visa är ett av tre program som finns i ThinkFree Office NEO-paketet, vilket liknar Microsoft Office-paketet. Följande applikationer ingår i Thinkfree Office NEO:

Program som öppnas HSDT filer

Om HSDT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för hsdt och hur man öppnar den.

Filtypen Thinkfree Office NEO Show Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.