Hemsida : Filtillägg : .icm Fil

.icm Fil

Filtyp Image Color Matching Profile

Utvecklare N/A
Kategori Inställningsfiler
Format Binary

.ICM alternativnummer

Innehåller färginställningar för ett specifikt program eller en enhet, t.ex. en skrivare eller skanner; sparas i ett standardformat som kan laddas av olika program och hårdvaruenheter; tillåter samma färgsystem att användas av flera enheter och program, även över flera datorer.

Mer information

ICM-filer används av Kodak Professional Color System och andra färghanteringssystem. Utvidgningen "ICM" används ofta i Windows, men färgkorrigeringsprofiler använder vanligtvis .ICC -tillägget. Båda tilläggen känns igen av de flesta program för färgmatchning.

En ICM-fil för den aktuella skärmen kan väljas i Windows genom att öppna skärmkontrollpanelen och välja "Egenskaper för visning". Klicka sedan på Inställningar → Avancerade egenskaper → Färghantering.

Program som öppnas ICM filer
Windows
Adobe Photoshop
CorelDRAW
Microsoft Color Control Panel
Cerious ThumbsPlus
Microsoft RAW Image Thumbnailer
Macintosh
Adobe Photoshop
Apple ColorSync Utility

Om ICM filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil icm-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Image Color Matching Profile, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.