Hemsida : Filtillägg : .cgr Fil

.cgr Fil

Filtyp 1CATIA Graphical Representation File

Utvecklare Dassault Systemes
Kategori CAD-filer
Format N/A

Vad är CGR file?

CAD-fil skapad av CATIA, en CAD-applikation som används för produktdesign sparar visualiseringen av en design ( .CATPART eller .CATPRODUCT ), men lagrar endast den geometriska informationen som krävs för att visa modellen istället för alla CAD-data.

Mer information

CGR-filer används för att skicka konstruktionsutkast för granskning. De kan också infogas i Adobe .PDF -dokument med hjälp av Pro Extended version av Adobe Acrobat.

Program som öppnas CGR filer
Windows
Autodesk 3ds Max
Dassault Systemes CATIA
Linux
Dassault Systemes CATIA

Filtyp 2Quest3D Channel Group File

Utvecklare Act-3D
Kategori Inställningsfiler
Format Binary

.CGR alternativnummer 2

Fil skapad av Quest3D, en motor som används för att skapa 3D-program som nu upphört innehåller en grupp av "kanaler" eller egenskaper för flöde och visning av objekt, modeller, ytor, texturer, egenskaper och animeringar; används för att lagra produktvisualiseringar, spel, handledning, animationer, användargränssnitt och fördjupade miljöer.

Mer information

CGR-filer lagras alltid med kompletterande .IGR -filer, som innehåller platsen för kanaler i layoutpanelen för Quest3D Channel Graph. Om IGR-filerna saknas använder kanalerna en standardlayout och kan vara svåra att visa.

OBS! CGR-filer används i spel som Audiosurf, Leo och The Endless Forest.

Program som öppnas CGR filer
Windows
Adobe Acrobat
Audiosurf
Autodesk 3ds Max
Act-3D Quest3D
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat

Om CGR filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil cgr-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Quest3D Channel Group File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.