Hemsida : Filtillägg : .ilogicvb Fil

.ilogicvb Fil

Filtyp iLogic VB File

Utvecklare Autodesk
Kategori Data filer
Format Text

.ILOGICVB alternativnummer

En ILOGICVB-fil är en fil som innehåller iLogic-regelkoden som är förbehandlad av iLogic, en webbläsare som ingår i Autodesk Inventor som används för att standardisera och automatisera designprocesser. Den innehåller koden för ett Visual Basic (VB.NET) -program som används för att styra eller övervaka andra Inventor-funktioner, komponenter eller parametrar.

Mer information

ILogic-webbläsaren innehåller iLogic-regler, formulär, globala formulär och externa regler. Regler är de regler som ingår i dokumentet, medan de externa reglerna är reglerna lagrade utanför dokumentet och Inventor. Dessa externa regler lagras vanligtvis i ILOGICVB-filer. Även om de också kan lagras i .VB eller .TXT files.

För att skapa en regel, klicka på fliken "Hantera" på bandet, välj sedan "iLogic" -panelen och klicka på " Lägg till regel ", namnge regeln och välj" OK ". För att skapa en extern regel, öppna en regel, kopiera koden och klistra in koden i en extern regel som skapats från fliken ILogic Browser "Externa regler". Du kan sedan spara den externa regeln som en ILOGICVB-fil. För att redigera en extern regel, öppna bara dialogrutan "Redigera regel" och dubbelklicka på regeln i trädet.

Program som öppnas ILOGICVB filer
Windows
Autodesk Inventor

Om ILOGICVB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ilogicvb-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen iLogic VB File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.