Hemsida : Filtillägg : .acrobatsecuritysettings Fil

.acrobatsecuritysettings Fil

Filtyp Adobe Acrobat Security Settings File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Inställningsfiler
Format Binary

.ACROBATSECURITYSETTINGS alternativnummer

Fil skapad av Adobe Acrobat, ett program som används för att skapa och visa .PDF filer; innehåller säkerhetsegenskaper som används för att skapa PDF-filer, t.ex. åtkomstbegränsningar; måste signeras digitalt för att verifiera identiteten för säkerhetsinställningsutgivaren.

Mer information

ACROBATSECURITYSETTINGS-filer används för att konfigurera flera maskiner med samma säkerhetsinställningar. Dessutom bidrar de till att upprätthålla säkerhetsinställningar med uppgraderingar av Adobe Acrobat-versioner. De kan importeras och exporteras via Adobe Acrobat.

ACROBATSECURITYSETTINGS-filer har fördelar över .FDF -filer eftersom de sammanställer alla säkerhetsinställningar i en fil i stället för över många FDF-filer, de kan digitalt signeras och krypteras för säkerhet, och de kan distribueras säkert över en arbetsgrupp eller företag av datorer.

Program som öppnas ACROBATSECURITYSETTINGS filer
Windows
Adobe Acrobat
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat

Om ACROBATSECURITYSETTINGS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil acrobatsecuritysettings-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Adobe Acrobat Security Settings File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.