Hemsida : Filtillägg : .indb Fil

.indb Fil

Filtyp Adobe InDesign Book File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Sidlayout-filer
Format Binary

.INDB alternativnummer

En INDB-fil innehåller en bok skapad av Adobe InDesign, ett professionellt sidlayout och publiceringsprogram. Det lagrar flera .INDD dokument, som omfattar sidorna och kapitlen i boken. INDB-filer innehåller även sidnummer, index och annan formateringsinformation.

Mer information

INDB-filer används för att sammanställa dokument till en större bok, samt att publicera och skriva ut den slutliga kopian. De är ofta användbara för att spara datorresurser under redigering, eftersom datorn inte behöver ladda alla innehåll i INDD-filen när du skapar boken.

För att skapa en INDB-fil, välj Arkiv → Ny → Bok. .., namnge din bok, välj din spara plats och klicka på Spara.

OBS! Böcker kan nås med hjälp av bokpanelen inom InDesign. Böcker är separerade från dokument (INDD-filer), eftersom ett eller flera dokument används för att fylla i innehållet i boken.

Program som öppnas INDB filer
Windows
Adobe InDesign
Macintosh
Adobe InDesign

Om INDB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil indb-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Adobe InDesign Book File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.