Hemsida : Filtillägg : .indt Fil

.indt Fil

Filtyp Adobe InDesign Template

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Sidlayout-filer
Format N/A

.INDT alternativnummer

En INDT-fil är en sidlayoutmall för utformning av sidor i Adobe InDesign, ett skrivbordsförlagsprogram. Det används vanligtvis när du skapar flera sidor som har ett liknande format. INDT-filer kan inkluderas i InDesign-programvaran eller skapas av användaren.

Mer information

INDT-filen öppnas i Adobe InDesign CC 2017

INDT-filer används för att skapa flera .INDD dokument med samma format och formatering . filen är den huvudsakliga filtypen som är associerad med InDesign. När du sparar ett sidlayoutprojekt skapas INDD-filen av InDesign för att lagra projektet.

Du kan skapa en INDT-fil i InDesign genom att välja Arkiv → Spara som ... och välj "InDesign CC 2017 mall "från rullgardinsmenyn" Format ".

För att öppna en INDT-fil i Creative Cloud, dubbelklicka på INDT-filen eller välj Arkiv → Öppna ..., navigera till din filposition, välj filen och klicka på Öppna.

Program som öppnas INDT filer
Windows
QuarkXPress
Adobe InDesign
Macintosh
QuarkXPress
Adobe InDesign

Om INDT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil indt-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Adobe InDesign Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Var fanns den här webbplatsen!!!! Hej, jag läste om .indt filändelsen i din artikel. Jag letar efter många handledningar om hur InDesign fungerar. Jag gillar mycket hur programmet fungerar, men jag hade inte tillräckligt med information om vilka filformat det fungerar med. Det är häftigt att INDT-filerna hjälper användarna att skapa olika sidor som har ett liknande format. Det är viktigt att folk läser allt som står där. Vi måste alla förstå att de är mallar för sidlayout. Jag visste inte att man kunde göra format för just den här uppgiften. Tack för stycket om hur man skapar dem. Jag försökte skapa ett och blev lite vilse haha. Vilket av de 2 listade programmen är bäst? Tack för hjälpen!