Hemsida : Filtillägg : .inx Fil

.inx Fil

Filtyp 1Adobe InDesign Interchange File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Sidlayout-filer
Format XML

Vad är INX file?

En INX-fil är ett dokument som exporteras av Adobe InDesign i XML-format. Den innehåller information som helt beskriver en InDesign-fil ( .INDD ), inklusive sidor, sidinnehåll, textramar, färger, marginaler, guider etc.

Mer information

InDesign CS2-filer som exporteras i INX-formatet kan öppnas av InDesign CS. All sidinnehåll och formatering erkänns av InDesign CS med undantag för funktioner som endast är tillgängliga i InDesign CS2. Några av dessa funktioner inkluderar fotnoter, SING-glyphlets, spårningsändringar, förankrade objekt, importerade PSD-filer med lager och objektstilar.

För att exportera ett InDesign-dokument i INX-format, välj först Arkiv → Exportera. Välj sedan InDesign Interchange från menyn Formater (Mac) eller File Type-menyn (Windows) och klicka på Spara.

Program som öppnas INX filer
Windows
Adobe InDesign
Macintosh
Adobe InDesign

Filtyp 2Inkscape Extension Descriptor File

Utvecklare The Inkscape Team
Kategori Pluginfiler
Format XML

.INX alternativnummer 2

Extension (eller plugin) -beskrivare som används av Inkscape, en grafikkeditor med öppen källkod; innehåller information om förlängningen, inklusive namnet och i programmenynsplatsen; anger också ett manus för förlängningen, inklusive skripttyp, tolk, plats och variabla argument.

Mer information

INX-filer används för att lägga till funktioner till Inkscape, till exempel filimportörer och grafikfiltre. INX-filer lagras i ett XML-format, och är placerade i \ extensions \ katalogen i en Inkscape-installation.

Program som öppnas INX filer
Windows
Inkscape
Linux
Inkscape
Macintosh
Inkscape

Filtyp 3Compiled Script

Utvecklare Flexera Software
Kategori Data filer
Format Binary

.INX alternativnummer 3

Innehåller installationsanvisningar för InstallShield-programvaruinstallatören; refererad av installationsprogrammet och är inte avsett att öppnas manuellt.

Mer information

Flexera Software, tidigare Acresso Software, förvärvade InstallShield 2008.

Program som öppnas INX filer
Windows
Flexera InstallShield

Om INX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil inx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Compiled Script, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.