Hemsida : Filtillägg : .ise Fil

.ise Fil

Filtyp 1InstallShield Express Project File

Utvecklare Flexera Software
Kategori Utvecklarfiler
Format Binary

Vad är ISE file?

Projektfil skapad av InstallShield Express, ett program som tillåter användare att skapa Windows installatörer; innehåller projektinställningar och kod, inklusive installationsfilnamn, målplatser och dialoginställningar; brukade bygga ett installationspaket.

Mer information

OBS! InstallShield-projektfiler skapade av Premiere och Professional-utgåvor sparas som .ISM files.

Program som öppnas ISE filer
Windows
Flexera InstallShield

Filtyp 2Xilinx ISE Project

Utvecklare Xilinx
Kategori CAD-filer
Format N/A

.ISE alternativnummer 2

Projektfil skapad av ISE-maskinvaruelektronikdesignprogramvara; lagrar referenser till källfiler samt projektinställningar; används för FPGA-design (Field-programmerbar Gate Array).

Mer information

OBS! Tillägget ".ise" används för versioner 7 till 10 i ISE-programvaran. Version 11 och senare använder .XISE förlängningen. Du kan konvertera ".ise" -filer till ".xise" -filer i version 11 av programvaran genom att välja Arkiv → Öppna projekt och välja din ".ise" -fil.

Program som öppnas ISE filer

Om ISE filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ise-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Xilinx ISE Project, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.