Hemsida : Filtillägg : .ism Fil

.ism Fil

Filtyp 1IIS Smooth Streaming Manifest File

Utvecklare Microsoft
Kategori Video Files
Format XML

Vad är ISM file?

Fil som används av smidigt strömmande förlängning av Microsofts IIS-webbserver. använder XML-formatering och innehåller bithastighet och spårinformation för ljud ( .ISMA ) och video ( .ISMV ) filer som finns på webbservern för streaming, sparas i samma serverns katalog som multimediafilerna; tillåter servern att veta vilken bithastighetskarta till vilka multimediafiler som är användbar för att bestämma strömkvaliteten efter att ha förhandlat anslutningshastigheten med en klient.

Mer information

ISM-filer refereras ofta till i Silverlight och andra streaming-applikationer för åtkomst till video- eller ljudflöden. I Smooth Streaming API används SmoothStreamingSource för att ange en streamingkälla för en SmoothStreamingMediaElement (SSME) som strömmar multimediainnehållet.

OBS! ISM-filer genereras med Expression Encoder, ett program som skapar multimedia innehåll utöver manifesten.

Program som öppnas ISM filer

Filtyp 2InstallShield Project File

Utvecklare Flexera Software
Kategori Utvecklarfiler
Format XML

.ISM alternativnummer 2

Projektfil skapad av InstallShield, ett program som används för att skapa Windows installatörer; innehåller alla projektinställningar och kod, inklusive katalogstrukturer, filnamn, anpassade skript och installationsdialogrutarinställningar; brukade bygga ett installationspaket.

Mer information

ISM-filer kan sparas i antingen ett binärt format eller ett XML-format.

OBS! ISM-filer skapas av Premiere och Professional-utgåvorna av InstallShield.

Program som öppnas ISM filer
Windows
Flexera InstallShield

Om ISM filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ism-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen InstallShield Project File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.