Hemsida : Filtillägg : .pat Fil

.pat Fil

Filtyp 1DiskStation Manager Installation File

Utvecklare Synology
Kategori Systemfiler
Format Binary

Vad är PAT file?

Systemfil som används av DiskStation Manager (DSM), operativsystemet som används för Synology NAS-enheter; innehåller de filer som krävs för att installera eller uppdatera programvaran på låg nivå som kör enheten; kan användas från DSM-kontrollpanelen genom att välja "DSM Update" och sedan alternativet "Manuell uppdatering".

Mer information

PAT-filer används också av Synology Assistant, ett program som används för att installera firmware på DSM-enheter. Under installationsprocessen för DSM-enheten begär Synology Assistant PAT-installationsfilen för enheten. Du kan hämta PAT-filen från din Synology installations-cd eller från Synology Download Center.

Program som öppnas PAT filer

Filtyp 2AutoCAD Hatch Pattern File

Utvecklare Autodesk
Kategori CAD-filer
Format Text

.PAT alternativnummer 2

CAD-fil som används av AutoCAD, en professionell CAD-ritningsapplikation; lagrar ett luckmönster som kan användas för att texturera eller fylla ett område; hjälper till att ge ett materiellt utseende (t ex tegel, aluminium, glas eller plast) till dragna föremål.

Mer information

Hatchmönster är vektorbaserade och skrivs i ett vanligt textformat. Konsultera AutoCAD-dokumentationen för att lära sig syntaxen som används för att skriva lucksmönster.

Program som öppnas PAT filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Filtyp 3Pattern File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.PAT alternativnummer 3

Bitmappsbild som används som ett mönster som kan importeras till flera grafikprogram. typiskt en kvadratisk fil som kan vara 8x8 pixlar till 256x256 pixlar i storlek; upprepar att fylla ett område med mönstret; ofta används för att skapa en strukturerad bakgrund.

Program som öppnas PAT filer
Windows
Adobe Photoshop
GIMP
ACD Systems Canvas
OpenMPT
Corel Presentations
Linux
GIMP
Macintosh
Adobe Photoshop
GIMP

Filtyp 4CorelDRAW Pattern File

Utvecklare Corel
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.PAT alternativnummer 4

Vektormönster som används av CorelDRAW Graphics Suite, en serie program som innehåller både raster- och vektorgrafikredigeringsprogram. sparar ett mönster som kan upprepas inom ett vektorbild eller sidlayoutdokument ofta används för att applicera bakgrundsstruktur.

Mer information

Corel CONNECT, ett grafikhanteringsprogram som ingår i CorelDRAW Graphics Suite, tillhandahåller ett grafikinnehållspaket som innehåller flera vektormönster som kan inkluderas i bilder eller dokument.

Program som öppnas PAT filer
Windows
CorelDRAW

Filtyp 53D Patch File

Utvecklare N/A
Kategori 3D Image Files
Format N/A

.PAT alternativnummer 5

3D-modellfil skapas vanligtvis av CAD-program; innehåller fläckar, som lagrar den tredimensionella geometrin som rektangulära maskor; skiljer sig från andra format som använder enkla vertices för att lagra 3D-former.

Mer information

PAT-filer använder ett format som liknar .3DA files.

Program som öppnas PAT filer

Filtyp 6Ketron Sound Pattern File

Utvecklare Ketron
Kategori Data filer
Format N/A

.PAT alternativnummer 6

Ketron-ljudmönsterformat används för att spela olika stilar för Ketron-tangentborden, inklusive SD1-, SD3-, SD5- och Audya-modellerna. innehåller stilljud, nivåer och effekter; kan användas för en mängd olika genrer som Rock, Jazz, Pop, R & B, Latin, Dance och Evangelium.

Mer information

På SD-modeller finns PAT-filerna i STYLE-mappen i MASTER FOLDER, som är tillgänglig när du trycker på MASTER FOLDER-tangenten på tangentbordet. Beroende på vilken tangentbordsversion du använder kan du ladda PAT-filen via en diskett eller USB-enhet. Du kan skapa en PAT-fil med funktionen "Mönsterredigering" på SD-modeller. På Aduya-modellerna följs PAT-filen vanligtvis av en .BIN -fil som innehåller parametrarna för den stil som finns i PAT-filen.

OBS! Du kan öppna PAT-filer med Ketron-programvaran för lämplig modell av ditt tangentbord.

Program som öppnas PAT filer

Filtyp 7Gravis UltraSound GF1 Patch File

Utvecklare N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.PAT alternativnummer 7

Instrumentplåstfil innehållande röster som kan spelas upp av Gravis GF1-baserade ljudkort; stöder upp till 16 vågformer per instrument, men stöder inte flera lager.

Program som öppnas PAT filer
Windows
Gravis GIPC (Gravis to InterWave Patch Converter)

Filtyp 8Kega Fusion Cheats File

Utvecklare Kega Fusion
Kategori Spelfiler
Format Text

.PAT alternativnummer 8

Fusk kod fil som används av Kega Fusion, en emulator för Sega MegaDrive (a.k.a. Sega Genesis) konsol system; sparas i ett vanligt textformat och innehåller fuskkoder för Sega-spel; kan hänvisas till som en "patch" -fil.

Program som öppnas PAT filer
Windows
Kega Fusion
Linux
Kega Fusion
Macintosh
Kega Fusion

Om PAT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil pat-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Kega Fusion Cheats File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag förväntade mig inte att den vanligaste användningen av .pat-filen skulle vara att installera eller uppdatera Synologys operativsystem. Jag var mer bekant med mönstret som program som Photoshop, Corel och Autocad använder för att upprepa vissa ritningar. Jag var nyfiken på vilken storlek det var lämpligt att börja en ritning i, och din artikel hjälpte mig att undanröja detta tvivel. Finns det ett sätt att ett visst mönster kan fungera med alla program? De har ju trots allt alla samma förlängning. Dessutom bra information om andra användningsområden för .pat. Vem skulle ha trott att det också kan användas för att fuska med Sega Genesis-spel! Tack