Hemsida : Filtillägg : .jpf Fil

.jpf Fil

Filtyp JPEG 2000 Image

Utvecklare Joint Photographic Experts Group
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.JPF alternativnummer

En JPF-fil är en bild som sparas i JPEG 2000 (JP2) -formatet, som är en efterföljare till .JPEG bildformatet. Den stödjer bildgennemsiktighet och kan innehålla förlust eller förlustfri komprimering. JPF-filer används vanligtvis för att spara digitala foton.

Mer information

JP2-formatet skapades 2000 av JPEG-kommittén för Joint Photographic Experts Group som ersätter JPEG-formatet. Mottagandet av formatet var dock minimalt eftersom JPEG-formatet fortfarande är överväldigande.

OBS! De flesta JPEG 2000-bilder sparas som .JP2 eller .JPX filer, men kan också sparas som .J2K files.

Program som öppnas JPF filer
Windows
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
Nuance OmniPage
XnViewMP
Apple QuickTime Player
Adobe Illustrator
ACD Systems ACDSee
CorelDRAW
Linux
Adobe Acrobat
XnViewMP
Macintosh
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
XnViewMP
Apple QuickTime Player
Adobe Illustrator
Adobe Photoshop Elements 2019

Om JPF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil jpf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen JPEG 2000 Image, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Igår köpte jag en gammal dator. Det var ett mirakel att den fortfarande levde lol. När jag tittade över några av filerna observerade jag ett konstigt tillägg. Jag läste om det i er artikel om .jpf-filer. Det är häftigt att se att JPF-filer var efterföljaren till JPEG-bildformatet, som vi redan känner till. En annan häftig sak är att även om det är 20 år gammalt har det fortfarande stöd för bildtransparens. Den sista funktionen som överraskade mig är hur de kan införliva förlustkomprimering. Detta var en fantastisk upptäckt om jag ska vara ärlig. Jag ska försöka överföra några av dessa bilder till en nyare dator. Då får jag se med egna ögon om det finns några kvalitetsskillnader jämfört med JPEG-bilder. Fortsätt med det goda arbetet!