Hemsida : Filtillägg : .jt Fil

.jt Fil

Filtyp JT Open CAD File

Utvecklare Siemens PLM Software
Kategori CAD-filer
Format N/A

.JT alternativnummer

Lättviktigt 3D-modellformat utvecklat av Siemens PLM Software; utformad som ett öppet, högpresterande, kompakt, beständigt lagringsformat för produktdata; används för produktvisualisering, samarbete och CAD-datadeling.

Mer information

JT-filer kan innehålla ungefärliga (fasetterade) data, exakta gränsrepresentationsytor (NURBS), produkt- och tillverkningsinformation (PMI) och metadata. De kan exporteras med inbyggda CAD-system och importeras av PDM-system (PDM).

JT-formatet används främst inom bil- och rymdindustrin men är lämpligt för alla tillämpningar inom industrin.

Program som öppnas JT filer
Windows
Adobe Acrobat
Autodesk 3ds Max
Parametric Technology Creo
Dassault Systemes CATIA
Autodesk Inventor
Siemens PLM NX
Siemens PLM I-DEAS
Siemens PLM Solid Edge
Linux
Adobe Acrobat
Dassault Systemes CATIA
Macintosh
Adobe Acrobat

Om JT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil jt-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen JT Open CAD File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej, författare. Jag fick tillfälle att läsa ditt inlägg om filändelsen .jt. Eftersom jag ville lära mig mer om lättviktiga 3D-modellformat var det grundläggande att veta om JT-filer. Vad jag verkligen gillade att läsa om är hur de har ett beständigt lagringsformat för produktdata. Varje dag får jag veta mer om CAD-program, och nu har jag lärt mig att de har datadelning. En liten funktion som jag gärna hade sett här är en bild på hur innehållet ser ut. Men listan som ingår längst ner hjälpte mig att hålla mig intresserad av den. Det finns många appar, vilka av dem är de bästa och vilka är deras skillnader. Som alltid tack för allt ert stöd.