Hemsida : Filtillägg : .mfo Fil

.mfo Fil

Filtyp 1MediaFace Online Saved File

Utvecklare Neato
Kategori Sidlayout-filer
Format N/A

Vad är MFO file?

Sparad design skapad med Neatos webbdesigner på MediaFace Online (www.mediaface.com); används för att skapa anpassade CD / DVD-etiketter och insatser för skivfodral; typiskt skapad från skivlabelmall, som kan skrivas ut med ett motsvarande mallark.

Mer information

Design kan sparas från MediaFace Online-webbplatsen genom att välja "Spara design" högst upp på designwebbsidan. De kan laddas vid en senare tidpunkt genom att välja "Öppna design" och välja den sparade designen från din lokala hårddisk.

Standardnamnet för sparade mönster är "Project.mfo."

Program som öppnas MFO filer
Windows
Open at MediaFace.com
Macintosh
Open at MediaFace.com

Filtyp 2Perl ModInfo Descriptor File

Utvecklare Perl
Kategori Data filer
Format XML

.MFO alternativnummer 2

XML-fil som innehåller metadata om ett eller flera objekt inom en Perl-modul; skapad genom att köra en Perl-modul genom modinfo2xml.pl-processorn; som används av ModInfo, ett Perl-gränssnittsdefinitionssystem.

Mer information

MFO-filer måste lagras i samma katalog som filen Perl-modulen ( .PM ) för att kunna läsas av ModInfo.

Program som öppnas MFO filer
Linux
Perl

Filtyp 3MobileFrame Object File

Utvecklare MobileFrame
Kategori Data filer
Format Binary

.MFO alternativnummer 3

Fil som används av MobileFrame Desktop, ett administrativt verktyg för MobileFrame-företagets miljö. innehåller data som beskriver ett lagringsobjekt och alla dess metadata sparas i detta format för säkerhetskopiering, eller för att exportera objektet till en annan MobileFrame-miljö.

Program som öppnas MFO filer

Om MFO filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mfo-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen MobileFrame Object File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.