Hemsida : Filtillägg : .jxr Fil

.jxr Fil

Filtyp JPEG XR Image

Utvecklare Microsoft
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.JXR alternativnummer

Bild lagrad i JPEG XR-format, som ursprungligen utvecklades av Microsoft för Windows Media-programvara; Stödjer djupa färgbilder med 48-bitars RGB; används för professionell bildredigering med hög upplösning; stöder också förlustfri och förlustfri kompression.

Mer information

JXR-filer var utformade för att stödja bättre komprimering och mer färgnoggrannhet än .JPG files.

Program som öppnas JXR filer
Windows
Adobe Photoshop
XnViewMP
IrfanView
Microsoft Windows Photo Viewer
Axel Rietschin FastPictureViewer
Linux
XnViewMP
Macintosh
Adobe Photoshop
XnViewMP

Om JXR filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil jxr-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen JPEG XR Image, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej, författare. Det finns några bekymmer när jag först får ett e-postmeddelande med några konstiga filer. Jag läste mer om .jxr-tillägget på din webbplats. Eftersom jag börjar arbeta på en liten fotostudio har jag inte full kunskap om alla rasterbildfiler. Det som gör att jag verkligen är investerad i att använda dem är hur de har mer färgprecision än JPG-filer. Även om populariteten är relativt hög hade jag inte hört talas om dem. En annan häftig funktion som jag lade märke till är hur de stöder djupa färgbilder med 48-bitars RGB. Jag ska fråga några av de fotografer som jag har arbetat med hur JXR-filer hjälper till att göra professionella bilder. Hur installerar du JPEG XR-pluginprogrammet i Photoshop-programmet? Tack!