Hemsida : Filtillägg : .kms Fil

.kms Fil

Filtyp Correlate Solutions File

Utvecklare Correlate
Kategori Data filer
Format N/A

.KMS alternativnummer

En KMS-fil är en datafil skapad av Correlate Client, ett Windows-program som används för att skapa genvägar till filer och organisera dem i ett dokument. Den innehåller en struktur av en eller flera genvägar till filer. KMS-filer brukar användas för att lagra länkar till affärer, personal, projekt och produktivitetsrelaterade filer.

Mer information

KMS-filen öppnas i Correlate Client

Correlate är ett program som låter dig organisera dina filer genom att skapa genvägar. Den är tillgänglig som ett webbprogram som gör att du kan organisera dina filer från olika molnlagringstjänster som Google Drive, Dropbox och OneDrive, samt länkar till webbplatser eller text från anteckningar.

Korrelera är Finns även som ett Windows-skrivprogram som heter "Correlate Client", vilket är för användare som bara vill organisera filer på sin dator. Med det här programmet kan du organisera filer på datorn till ett strukturerat dokument genom att dra och släppa en fil i dokumentet och skapa en dynamisk länk eller genväg till filen istället för att fysiskt flytta eller duplicera den. Om du till exempel skapar ett HR-affärsredaktionsdokument och vill organisera alla relaterade filer på ett ställe kan du dra och släppa filerna i HR-affärsdokumentet, som omvandlas till länkar som du kan klicka för att öppna relaterad fil.

KMS-filen är den huvudsakliga filtypen som är associerad med Correlate Client. När du skapar en ny fil genom att välja Arkiv → Ny och välja dokumenttyp skapar Correlate Client KMS-filen för att lagra länkar och annan information i dokumentet. Du kan spara en KMS-fil genom att välja Arkiv → Spara eller Spara som, välj sedan "Korrelera lösningar (* .kms)" från listrutan "Spara som typ". För att öppna en KMS-fil, välj Arkiv → Öppna. Du kan också skapa en .KMA -fil från en KMS-fil genom att välja Arkiv → Spara som välj "Korrelera arkiv (* .kma)" från listrutan "Spara som typ".

OBS: Korrelera Klienten är också känd som "Correlate K-Map Desktop."

Program som öppnas KMS filer

Om KMS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil kms-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Correlate Solutions File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.