Hemsida : Filtillägg : .cer Fil

.cer Fil

Filtyp Internet Security Certificate

Utvecklare N/A
Kategori Webfiler
Format Binary

.CER alternativnummer

En CER-fil är en säkerhetsfil som tillhandahålls av en tredjeparts certifikatmyndighet, till exempel VeriSign eller Thwate, som verifierar äktheten hos en webbplats. Det är installerat på en webbserver för att fastställa giltigheten för en viss webbplats som är värd på servern.

Mer information

CER-filer kan ses genom att klicka på låsikonen nära kanten av ett webbläsarfönster när du öppnar en säker webbplats (säkra webbplatser använder SSL-kryptering, vilket visas av prefixet "https: //" i webbadressen).

Säker certifikatinformation kan ses i Internet Explorer och Firefox genom att dubbelklicka på låsikonen som ligger nära det nedre högra hörnet i webbläsarfönstret. Om du vill visa certifikatet i Safari klickar du på låsikonen som ligger nära det övre högra hörnet i webbläsarfönstret.

Program som öppnas CER filer
Windows
Adobe Acrobat
Microsoft Internet Explorer
Mozilla Firefox
Adobe Reader
Microsoft Edge
Linux
Adobe Acrobat
Mozilla Firefox
Adobe Reader
Macintosh
Adobe Acrobat
Mozilla Firefox
Apple Safari
Adobe Reader
Apple Keychain Access
iOS
Apple Safari

Om CER filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil cer-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Internet Security Certificate, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.