Huvud : Filtillägg : .ksd Fil

.ksd Fil

Filtyp1Native Instruments Massive Sound File

Utvecklare Native Instruments
Kategori Audio Files
Format N/A

Vad är KSD file?

Ljudfil skapad av Native Instruments Massive, ett program (DAW) som gör att du kan skapa och redigera "massiva" ljud som djupa, punchiga baslinjer. innehåller ett förinställt eller användarskapat ljud med olika inställningar för filter, ampere, fx, ljud, oscillatorer och mer ersatt av filen .NMSV i massiv version 1.3.

Mer information

Du kan bara skapa och spara KSD-filen i Massiv 1.2 eller tidigare. Välj Arkiv → Spara eller Spara som ..., namnge filen, välj spara platsen och klicka på Spara.

Om du vill öppna KSD-filen i Massiv 1.2 eller tidigare väljer du Arkiv → Öppna ljud ... , välj din NMSV-fil och klicka på Öppna.

I massiv 1,3 och senare kan du fortfarande öppna KSD-filen, välja Arkiv → Importera KSD-ljud ..., välj KSD-filen och klicka på Öppna.

Om du uppgraderar till Massive 1.3 eller senare och har många KSD-filer kan du välja batch-konverteringsalternativet för att påskynda processen. Välj Arkiv → KSD Batch Convert ..., välj yor-mapp med KSD-filer som du vill konvertera och klicka på OK.

Program som öppnas KSD filer

Filtyp2KeepSafe File

Utvecklare KeepSafe
Kategori Kodade filer
Format N/A

.KSD alternativnummer 2

Säkerhetsfil skapad av KeepSafe, ett mobilprogram som låter dig "låsa" eller "dölja" dina bilder och video. innehåller en video eller bild som är dold från användaren tills rätt PIN-kod har angetts.

Mer information

Låsta filer finns i följande katalog:

KeepSafe \ Documents \ Media \ [Albumnamn - standardalbum är säker roll]

När du har valt en video eller bilden som ska döljas, lägger KeepSafe en sträng med siffror före filnamnet och KSD-tillägget till slutet av filen. Förlängningen döljer filen från att bli igenkänd som filen den egentligen är, till exempel en .JPG -fil, och förhindrar att enheten visar filen.

Till exempel kan KeepSafe spara en bildfil som 4743615774357373042.IMG_1247.JPG.KSD. "4743615774357373042" är en slumpmässig sträng av siffror som genereras av KeepSafe och "KSD" är den förlängning som läggs till av programmet.

Obs! KSD-förlängningen ersatte .HID förlängningen 2013.

Program som öppnas KSD filer

Om KSD filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för ksd och hur man öppnar den.

Filtypen KeepSafe File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.