Huvud : Filtillägg : .hid Fil

.hid Fil

Filtyp1Sony Ericsson Remote Settings File

Utvecklare Sony Ericsson
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

Vad är HID file?

Lagrar konfigurationsinformation för användning av en Sony Ericsson-mobiltelefon som en Bluetooth-fjärrkontroll; kartla nycklar på telefonen till vissa tangenter eller kommandon på datorn.

Mer information

HID-filer kan laddas för att styra olika program, till exempel ljud- och videospelare, webbläsare etc. verktyg i Mac OS X eller kontrollpanelen för Bluetooth-enheter i Windows.

Program som öppnas HID filer
Windows
Sony Ericsson Bluetooth Remote Control
HID Configuration Editor
Macintosh
Sony Ericsson Bluetooth Remote Control

Filtyp2KeepSafe File

Utvecklare KeepSafe
Kategori Kodade filer
Format N/A

.HID alternativnummer 2

Säkerhetsfil skapad av KeepSafe, ett Android- och iOS-program som döljer dina bilder och video. innehåller en video eller bild som är gömd från användaren tills rätt PIN-kod har angetts visas också med filen .HID2 .

Mer information

När du väljer en video eller bild som ska döljas, lägger KeepSafe en sträng av nummer före filnamnet och HID-tillägget till slutet av filen. Utvidgningen döljer filen från att bli igenkänd som den egentligen är, som en .JPG -fil, och förhindrar att andra program på enheten känner igen filen.

Till exempel kan KeepSafe spara en bildfil som 8945715774357453030.IMG_11429.JPG.HID. "8945715774357453030" är en slumpmässig sträng av siffror som genereras av KeepSafe och "HID" är den förlängning som läggs till av programmet.

OBS! HID-förlängningen ersattes av .KSD förlängningen 2013.

Program som öppnas HID filer

Om HID filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för hid och hur man öppnar den.

Filtypen KeepSafe File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.