Hemsida : Filtillägg : .mix Fil

.mix Fil

Filtyp 1Command & Conquer Data File

Utvecklare Westwood Studios
Kategori Spelfiler
Format N/A

Vad är MIX file?

Speldatafilen som används av kommandot & Conquer (C & C) realtidsstrategispel; kan innehålla spel scenarier, filmer, musik och ljud; Exempel på MIX-filer installerade med C & C-spel inkluderar "conquer.mix", "local.mix", "movies.mix" och "music.mix".

Mer information

Spel som använder MIX-datafiler är:

Program som öppnas MIX filer
Windows
Westwood Studios Command & Conquer games

Filtyp 23ds Max Motion Mixer File

Utvecklare Autodesk
Kategori 3D Image Files
Format N/A

.MIX alternativnummer 2

Animationsfil skapad av Motion Mixer-komponenten i 3ds Max animations- och modelleringsprogrammet; lagrar en flerspårig mix av rörklämmor, som lagras i .BIP eller .XAF files; används för att komposera flera rörelser till en enda animering.

Mer information

Motion Mixer mixar lagrar information som liknar strukturen i en multi-track ljudmix. Motionklippen liknar ljudklipp, eftersom användare kan placera klipp överallt på tidslinjen och lägga till övergångar och effekter.

MIX-filer kan återanvändas på flera olika bipedmodeller (tvåfotiga modeller). De kan också produceras till en "mixdown", som kan användas för att korrigera och utjämna onormala eller jitteriga animationsrörelser.

Program som öppnas MIX filer
Windows
Autodesk 3ds Max

Filtyp 3Microsoft Image Exchange File

Utvecklare Microsoft
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.MIX alternativnummer 3

Vektorbild skapad av PhotoDraw 2000, ett ritprogram som ingår i Microsoft Office 2000; stöder både vektor och raster grafik; används för att lagra bilder som kan ingå i Microsoft Office-dokument.

Mer information

MIX-filer var ursprungligen avsedda för användning med Microsoft Picture It!, föregångaren till PhotoDraw 2000. Bild det! blev en del av Microsoft Digital Image Suite, som upphörde 2006. Men många av svitens funktioner ingår i operativsystemet Windows Vista.

OBS! PhotoDraw 2000 avbröts efter version 2.

Program som öppnas MIX filer
Windows
Microsoft Picture It!
Microsoft Digital Image Pro

Filtyp 4MotoGP Game File

Utvecklare Milestone
Kategori Spelfiler
Format N/A

.MIX alternativnummer 4

Gameplay-fil som används av MotoGP, ett motorcykel road racing game; Filerna innehåller data som är relaterade till spelupplevelse som ljud effekter, cykel, spår och ryttare data. används av alla PC-utgåvor av MotoGP.

Mer information

MotoGP är det officiella videospelet i Grand Prix motorcykel road racing. Den har ryttare, lag, karriärläge och multiplayer-läge. Det är tillgängligt för flera spelplattformar, inklusive PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Vita och PC.

OBS! Climax Racing först utvecklade MotoGP och förvärvades av Buena Vista Studios 2006 och omdirigerade Black Rock Studio. Climax Racing / Black Rock Studio utvecklade de första 5 MotoGP-spelen fram till MotoGP 07 för PC-plattformen. Milestone utvecklade det senaste spelet, MotoGP 13.

Allmänning MIX filnamn

Bikes.mix - Fil som innehåller data för cykelutseende.

Rider.mix - Fil innehållande data för ryttarens utseende.

Program som öppnas MIX filer

Om MIX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mix-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen MotoGP Game File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar. Jag är en läsare av ditt inlägg om .mix filändelsen. Även om ordet kan tyda på något är det bäst att inte göra antaganden om vad de gör. Därför hittade jag din webbplats och din utmärkta beskrivning. Efter att ha analyserat några av filerna i katalogen Command & Conquer hittade jag några med formatet MIX. En av de saker som förvånade mig är att scenarierna, filmerna, musiken och ljuden finns med här. Själva spelet är relativt gammalt men strukturen är intressant. Namnen som nämns under den delen stämmer överens med namnen på min enhet. Trevliga detaljer och tack för listan över program och spel som använder MIX-datafiler. Jag ska ta en titt på dem alla! Tack.