Hemsida : Filtillägg : .xaf Fil

.xaf Fil

Filtyp 13ds Max XML Animation File

Utvecklare Autodesk
Kategori 3D Image Files
Format XML

Vad är XAF file?

XML-fil skapad av 3ds Max modellerings- och animationsprogram innehåller rörelsesinformation för en biped, som är en modell med två meter; gör det möjligt för modellerare att noggrant fånga mänskliga och varelserörelser för videospel, filmer och andra 3D-animeringar.

Mer information

XAF-filer kan återanvändas över flera biped-modeller. De kan också inkluderas i en mixer med 3ds Max Motion Mixer ( .MIX file), vilket gör det möjligt för animatörer att komponera en animering på en tidslinje med flera spår.

Program som öppnas XAF filer
Windows
Autodesk 3ds Max

Filtyp 2Affirm Deposition Transcript

Utvecklare Web Depo
Kategori Data filer
Format N/A

.XAF alternativnummer 2

Fil skapad av Affirm Transcript Editor, ett program som används för att skapa deponeringstryck under rättsliga förfaranden; lagrar rik text och innehåller det verbala vittnesbördet om ett vittne som spelats in från rättssalen.

Mer information

XAF-filer gör det möjligt för advokater att lagra digitala bevis under rättstvister.

OBS! Web Depo Affirm Transcript Editor har blivit avbruten och är inte längre tillgänglig för nedladdning.

Program som öppnas XAF filer
Windows
Web Depo Affirm Transcript Editor

Filtyp 3Cal3D XML Animation File

Utvecklare Cal3D
Kategori 3D Image Files
Format XML

.XAF alternativnummer 3

3D animationsfil som används av Cal3D, en öppen källkodsverktyg som används för teckenanimering; lagrar benrörelser för modellens skelett, vilket anges i en .CSF eller .XSF fil; används för att skapa realistiska mänskliga rörelser.

Mer information

XAF-filer lagrar animeringsdata i ett XML-format, men Cal3D-animationsdata kan också lagras i ett binärt format med .CAF files.

Program som öppnas XAF filer

Om XAF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil xaf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Cal3D XML Animation File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.