Hemsida : Filtillägg : .mpg Fil

.mpg Fil

Filtyp MPEG Video File

Utvecklare N/A
Kategori Video Files
Format Binary

.MPG alternativnummer

En MPG-fil är en vanlig videofil som använder ett digitalt videoformat som standardiseras av gruppen Moving Picture Experts (MPEG). Den lagrar video, ljud och metadata sammanflätade ihop. MPG-filer används ofta för att skapa filmer som distribueras på Internet.

Mer information
___ kategorier_namn28 ___ Ljudfiler ______ categories_text28 ___

Kategorin Ljudfiler innehåller komprimerade och okomprimerade ljudformat, som innehåller vågformdata som kan spelas med ljuduppspelningsprogram. Denna kategori innehåller även MIDI-filer, musikaliska poäng och ljudprojektfiler, som vanligen inte innehåller ljuddata.

______ kategorier_namn37 ___ Videofiler ______ categories_text37 ___

Kategorin Videofiler innehåller ett brett utbud av videoformat, som använder olika codecs för att koda och komprimera videodata. Denna kategori innehåller även videoprojektfiler och videofilningsfiler, som kanske inte innehåller videodata.

______ kategorier_namn46 ___ GIS-filer ______ categories_text46 ___

GIS-kategorin (Geographic Information Systems) innehåller filer relaterade till GPS-enheter och kartläggningsprogram. Dessa filer kan innehålla kartor, sparade rutter och waypoints. Många GIS-filer sparas i öppna format, som kan överföras mellan GPS-enheter och datorsystem.

______ kategorier_namn47 ___ Databasfiler ______ categories_text47 ___

Databasfiler lagrar data i strukturerat format, organiserade i tabeller och fält. Individuella poster i en databas kallas poster. Databaser används vanligtvis för att lagra data refererade av dynamiska webbplatser.

______ kategorier_namn54 ___ Font-filer ______ categories_text54 ___

Fontfiler innehåller ett eller flera teckensnitt som kan nås av operativsystemet och applikationerna. De flesta moderna typsnitt är lagrade i antingen OpenType eller TrueType-format, som kan användas av både Macintosh och Windows-datorer.

______ kategorier_namn48 ___ Exekverbara filer ______ categories_text48 ___

Executable filer innehåller kod som körs när filen öppnas. Windows-program, Mac OS X-program, skript och makron anses alla som körbara filer. Eftersom dessa filtyper kör kod när de öppnas, bör okända körbara filer, som de som tas emot som e-postbilagor, inte öppnas.

______ kategorier_namn40 ___ 3D-bildfiler ______ categories_text40 ___

3D-bildfiler inkluderar tredimensionella modeller, 3D-animationer och 3D-projektfiler. 3D-modeller består vanligtvis av polygoner och verticies och som skapar modellens form. De kan också innehålla texturer samt belysning och skuggning.

______ kategorier_namn51 ___ Vector bildfiler ______ categories_text51 ___

Vektorgrafik består av vägar, snarare än enskilda bildpunkter. Dessa banor kan användas för att representera linjer och former inom bilden. De flesta vektorbildsformat kan också innehålla färger, gradienter och bildeffekter. Eftersom vektorgrafik lagrar bilddata som banor kan de förstoras utan att förlora kvalitet, vilket gör dem till ett bra val för logotyper och andra typer av ritningar.

______ extension_description18840 ___

En MPG-fil är en vanlig videofil som använder ett digitalt videoformat som standardiseras av gruppen Moving Picture Experts (MPEG). Den lagrar video, ljud och metadata sammanflätade ihop. MPG-filer används ofta för att skapa filmer som distribueras på Internet.

___MPG-fil öppnas i Microsoft Windows Media Player 12

MPG-filer innehåller vanligtvis MPEG-1 eller MPEG-2 ljud- och videokomprimering. MPEG-1 är ett av de mest använda lossy video / audioformaten i världen eftersom det stöds av ett stort antal video- och ljudprogram. MPEG-2 har utvecklats för att förbättra bristerna i MPEG-1, vilket bara omfattar ett tvåkanals ljudkomprimeringssystem och otillräckligt stöd för kraven på högupplösningsvideo.

MPG-filer sparas i en programflöde containerformat som kallas PS eller MPEG-PS. Formatet lagrar ljud, video och metadata som har sammanflätats i en ström för effektiv leverans.

Om du får en MPG-fil finns det ett stort antal program som du kan använda för att öppna den. Windows Media Player levereras med Windows och QuickTime Player kommer med macOS. Det finns också många gratis och kommersiella applikationer, som VLC mediaspelare och Elmedia Player.

______ extension_common18840 ___ ______ product_main_features8197 ___
 • Branschledande författningsmiljö för rikt Internetinnehåll
 • Objektbaserad animering med rörelsespår
 • ActionScript-skriptspråk
 • 3D-översättning och rotationsverktyg
 • Stöd för många bild-, video- och ljudfilformat
 • Inbyggda ritningsfunktioner
______ product_text8197 ___

Adobe Flash är en författningsmiljö för att skapa multimedia och interaktivt innehåll. Flash-animeringar utvecklas vanligtvis för webbplatser, och kan användas för annonser, navigeringsmenyer, videouppspelningsgränssnitt eller onlinespel. Flash stöder vektor och raster grafik och kan skriptas med hjälp av ActionScript-programmeringsspråket. Flash blev Adobe Animation 2016.

Flash ger flera visningar för redigering av video, grafik och källkod. Huvuddokumentfönstret innehåller en tidslinje och rörelseseditor, som används för att skapa och redigera animationssekvenser. Verktygspaletterna tillåter användare att få tillgång till projekttillgångar (t.ex. video-, bild- och ljudfiler), ändra objekt och ändra projektinställningar. Flash tillhandahåller utvecklingsverktyg för att skapa anpassad ActionScript-kod, som kan användas för att skapa interaktivt innehåll. Kodredigeraren stöder syntaxmarkering och hjälper till att minska utvecklingstiden med kodkollaps, kommentarkoder och kodfelnavigationsfunktioner. Flash innehåller ett visuellt användargränssnitt för skriptredigering som möjliggör automatisk syntaxavslutning. Det ger också en avancerad debugger för att manuellt styra igenom kod och identifiera scriptfel.

Flash ger användarna fullständig kontroll över objektrörelsen. Rörelseseditören stöder objektbaserad animering, som kan tillämpa tweening (interpolerade övergångsramar) till objekt snarare än nyckelbilder. Flash stöder även Bezier-splines för att lägga till kurvbaserade objektanimeringar till enskilda objektattribut och innehåller avancerade rörelsesfunktioner för att animera 2D-objekt genom 3D-utrymme. Användare kan också skapa kedjeliknande animeringseffekter genom att länka objekt i en serie. Animationer kan också sparas som fristående %li_nk% filer för uppspelning i Flash Player.

Adobe Flash är ett bra verktyg för webbutvecklare som skapar webbplatsannonser och onlinevideor. Det är också användbart för multimediaproducenter som skapar onlinespel och andra medierika Internet-applikationer. Om du hamnar i någon av dessa kategorier bör du prova Adobe Flash.

Uppdaterad: 16 mars 2016

______ product_main_features7751 ___
 • Avancerat 3D- och Ultra HD 4K-videostöd
 • Uppspelning för Blu-ray, DVD och 3D-filmer
 • TrueTheater-tekniken för video- och ljudförbättring
 • Stöd för många ljudformat, video och bildfilformat
 • Innehåller verktyg för hantering av mediefiler
 • Musikaffär för nedladdning av musik
 • Online-filmgranskning och kommentardelar community
______ product_text7751 ___

Skärmdump av CyberLink PowerDVD 17

Huvudfunktioner

PowerDVD är en avancerad film- och mediaspelare som används för att spela Ultra HD 4K och 3D-filmer. Det tillhandahåller även verktyg för mediahantering, som inkluderar sökning, bläddring och delningsfunktioner. Applikationen är tillgänglig i Standard, Pro och Ultra-utgåvor.

PowerDVD stöder många olika multimediaformat, t.ex. H.264, MP4, MOV, MP3, AAC, JPEG och PNG. Användargränssnittet innehåller alternativ för visning av film-, video- och musikfiler. Du kan bläddra i listor över mediefiler från datorn, anslutna enheter eller på externa webbplatser på Internet. I gränssnittet kan du även skapa spellistor, lägga till beskrivande metadata och organisera mediefiler.

PowerDVD gör att du kan förbättra filmer med CyberLinks proprietära TrueTheater-teknik. TrueTheater HD och 3D-tekniken kan uppskalera video, konvertera 2D-video till 3D och justera djupet för 3D-effekter. Programmet kan upptäcka en 4K-videofil och 4K-bildskärm och leverera lagfri uppspelning. TrueTheater Stabilizer tar bort jitter från hemvideor under uppspelning. PowerDVD innehåller även ljudförbättringsteknologier som TrueTheater Noise Reduction, som tar bort oönskade ljudljud och TrueTheater Surround, som omvandlar en ljudsignal till surroundljud.

CyberLink PowerDVD är en utmärkt mediaspelare för en hemmabio miljö. Med dess video- och ljudförbättrande funktioner och släta 4K-videouppspelning kan det hända att din hemmabio känns som den verkliga upplevelsen.

Uppdaterad: 24 oktober 2017

______ product_main_features8200 ___
 • Konvertera HD-video med höga hastigheter
 • Omvandla bilder till videoklipp
 • Redigera dina videoklipp och kombinera mediefiler
 • Batchprocessfiler för att spara tid
______ product_text8200 ___

Xilisoft Video Converter Ultimate är ett program som låter dig konvertera och ändra video-, ljud- och bildfiler. Den är tillgänglig för både Mac- och Windows-datorer.

Video Converter Ultimate kan snabbt och enkelt konvertera ett brett utbud av medieformat. Det kan konvertera över 160 video- och ljudformat och kan hantera HD-video upp till 4k. Konverteringen förbättras med hjälp av GPU-acceleration för att minska tiden som krävs för att bearbeta filer.

Förutom mediaomvandling har Video Converter Ultimate också några grundläggande redigeringsfunktioner. Det låter dig kombinera filer samt dela dem i flera filer. Du kan också redigera videoljudspår och undertexter och lägga till grundläggande specialeffekter och filter.

Om du ofta hittar dig som behöver konvertera och göra mindre anpassningar till dina multimediefiler, kan Video Converter Ultimate vara den lösning du har letat efter. Avancerad videoredigering, å andra sidan, kommer att kräva ett kraftfullare verktyg.

Uppdaterad: 27 augusti 2014

______ product_main_features7700 ___
 • Skapa filmer i Hollywood-stil, professionell kvalitet
 • Stödjer VCD, DVD, Blu-ray och AVCHD-format
 • Innehåller automatiska verktyg för beredning och filmproduktion
 • Tillåt anpassad redigering och sekvensering av bildspel
 • Stödjer många digitala ljud- och videofilformat
 • Höger till skiva bränner direkt media till en skiva
______ product_text7700 ___

CyberLink PowerProducer är ett program som används för att skapa video- och bildspelskivor. Det körs på operativsystemet Windows och är utformat för användare av DV och HDV-videokameror.

PowerProducer kan spela in video från DV- och HDV-videokameror och TV-tunerkort. Det kan också importera video från flera olika digitala videofilformat, till exempel AVCHD. Videoredigeraren har funktioner för filmproduktion i Hollywood-stil för hemanvändare. Programvaran innehåller flera professionellt utformade HD-menysmallar som kan användas för att snabbt göra en videoskiva till en professionell kvalitetsfilm. Det ger upphovsrättsverktyg för att lägga till interaktiva menyer, musik och teman till filmer. Den innehåller också funktioner som en "Magic Movie Wizard", som automatiskt berör digital videoinnehåll och fixar skakig video, dålig belysning och problem med röda ögon. Guiden kan också användas för att använda användardefinierade teman och lägga till panorering och zoom effekter på foton.

PowerProducerers "Right-to-Disc" -funktion stöder bränna video direkt på en skiva utan att först lagra dem på hårddisken. Detta gör det möjligt för användare att spela in realtidsvideor från en videokamera eller annan videoingångskälla och bränna dem direkt till en skiva. Dessa videoklipp kan sparas som fristående filmer eller inkluderas som en del av en större filmproduktion. PowerProducer kan också redigera befintliga filmer som sparas på omskrivbara skivor. Dess inbyggda skivverktyg kan radera, kopiera, exportera till en skivavbildning eller slutföra skivor för kompatibilitet med videospelare. PowerProducer kan också spara skivfiler i det proprietära %li_nk% formatet, som kan öppnas igen för senare redigering. När du är klar kan filmer brännas till DVD, Blu-ray och andra skivformat.

CyberLink PowerProducer är ett användbart program för att fånga, redigera och producera personliga filmer. Det ger professionella produktionsverktyg och praktiska skivbränningsfunktioner. Det är också ett bra alternativ för att titta på filmer och bildspel på hemunderhållningssystem och för att dela video med vänner och familj. Även om det inte är lika kraftfullt som andra videoredigerare är det ett rimligt alternativ till priset.

Uppdaterad: 4 april 2014

______ product_main_features7706 ___
 • Spela upp en rad mediefilformat, som FLV, MOV och MP4
 • Sök efter och titta på videoklipp via en inbyggd webbläsare
 • Ange spellista kriterier för automatisk spellista organisation
 • Skriv in videoadressen för direktuppspelning av video
______ product_text7706 ___

Eltima Elmedia Player är en fri mediaspelare för OS X. Programmet finns också som PRO-version, som ger ytterligare funktioner, till exempel nedladdningar av mediefiler och bildskärmbilder.

Elmedia Spelaren stöder många populära mediefilformat, inklusive MOV, FLV, MP4, SWF, AVI, VOB, WEBM, WMA, FLAC och WAV, vilket låter dig spela nästan vilken typ av media som helst på Internet. Spelaren låter dig organisera dina olika media i spellistor som iTunes. Om du inte vill skapa egna spellistor kan du låta Elmedia Player organisera dina filer baserat på kriterier du väljer.

Programmet innehåller flera bekväma funktioner för åtkomst till mediefiler. Applikationen ger en inbyggd webbläsare, som låter dig surfa på webbplatser och titta på filmer utan att lämna programmet. Om du har en URL-länk till en video kan verktyget Öppna URL låta dig titta på videon utan att lämna programmet eller öppna ett webbläsarfönster. Dessutom erbjuder PRO-versionen dig ytterligare funktioner, inklusive möjligheten att ladda ner videor från webben och extrahera ljud från YouTube-videor i MP3-format.

Elmedia Player är ett kvalitetsval för OS X-användare som vill spela sina videor och filmer. En av dess coolaste funktioner är den inbyggda webbläsaren, som låter dig titta på onlinevideos direkt i applikationen. Även om det inte är lika framträdande som iTunes eller QuickTime Player, är Eltima Elmedia Player fortfarande ett bra val för att titta på dina filmer och videoklipp.

Uppdaterad: 28 november 2016

______ product_main_features7703 ___
 • Stöder ett stort antal ljud- och videoformat
 • Kompatibel med flera plattformar
 • Konverterar mediefiler till olika ljud- och videoformat
 • Ger ett enkelt användargränssnitt
______ product_text7703 ___

Skärmdump av VideoLAN VLC mediaspelare 2.2.6

Huvudfunktioner

VideoLAN VLC mediaspelare är en populär mediaspelare med öppen källkod som körs på Windows, Mac, Linux, IOS och Android-plattformar. Det kan spela ett stort antal medieformat, inklusive filer som finns lagrade på skivor, ljud- och videofiler som laddas ned från Internet och streaming media.

VLC-mediaspelarens huvuduppgift spelar video- och ljudfiler. Den kan läsa ett stort antal populära video- och ljudformat, till exempel MPEG, MP4, MOV, WMV, H.263, WAV, FLV och AVI. Spelaren kan också konvertera media till många av samma format som det kan läsa, inklusive MPEG, ASF, AAC och MP3-format.

Du kan spela och organisera dina video-, ljud- eller bildfiler genom att dra och släppa dem i programmet. När du väl har importerat kan du skapa spellistor för att kategorisera ditt mediainnehåll. Du kan också prenumerera på podcaster och strömma musik genom programmet.

VideoLAN VLC mediaspelare är en bra lösning för hemmabrukare som vill spela sina favoritmediefiler. Medan det inte kan erbjuda så många funktioner som NullSoft Winamp, Apple iTunes eller Microsoft Windows Media Player, kan den känna igen och öppna fler format. Av den anledningen är det bara värt att installera VideoLAN VLC mediaspelare på din dator.

Uppdaterad: 28 januari 2019

______ product_main_features7699 ___
 • Ett hundra video / ljudredigeringsspår
 • TrueVelocity 64-bitars videoredigeringsmotor
 • TrueTheater-teknik för videoförbättring
 • Importera, redigera och exportera 3D-video
 • Över 500 övergångs- och videoeffekter
 • DVD, Blu-ray och AVCHD-skiva bränner stöd
 • Inbyggda effekter och partikelffekter Designer
 • Bildspel skapare ger över 30 professionella bildspel teman
______ product_text7699 ___

PowerDirector är ett videoredigerings- och förbättringsprogram som utvecklats av CyberLink. Den innehåller grundläggande redigeringsfunktioner och verktyg för att förbättra videokvaliteten, vilket gör den idealisk för redigering av video på en hemdator. PowerDirector innehåller DVD- och Blu-ray-skivförfattarverktyg och stöder många videofilformat, inklusive MPEG-4 och H.264.

PowerDirector ger innehållsmedveten redigering för videoprojekt. Programvaran kan automatiskt analysera och justera scener med CyberLinks proprietära TrueTheater-teknik, som gäller ändringar som belysningsjusteringar, skärpning av video och jitterreduktion. TrueTheater kan också uppskala standard definition (SD) video till HD-liknande kvalitet. När videoprojekt exporteras, använder TrueVelocity-återgivningsmotorn både programvara och hårdvaruteknik för snabb videoredigering.

Filmprojekt kan sparas som en PowerDirector-projektfil ( %li_nk% ) för senare redigering. När du är färdig kan du publicera videor direkt till YouTube, Facebook eller andra onlinevideosidor. Du kan också bränna din video till skivor, till exempel DVD och Blu-ray, eller du kan exportera till vanliga videoformat som %li_nk% och %li_nk% . PowerDirector låter dig inte bara skapa minnesvärda filmer utan också professionellt utseende animerade bildspel. Med Slideshow Creator kan du välja mellan över 30 olika teman för att skapa en presentation av ett bröllop, en semester eller från en nyfamiljssamling.

CyberLink PowerDirector är ett bra alternativ för att skapa och redigera filmer för hemanvändare. Det är också användbart för att förbättra videokvaliteten på redan befintliga videor. Om du försöker göra hemma filmer som du kan dela med vänner och familj på DVD eller Blu-Ray, är det här programmet ett bra val. Om du vill skapa en film som behöver specialeffekter och andra avancerade funktioner finns det andra program som passar bättre för dina behov.

Uppdaterad: 3 oktober 2016

______ product_main_features7824 ___
 • Stöder ett stort antal ljud- och videoformat
 • Hanterar multimediainnehåll i ett integrerat bibliotek
 • Anpassningsbart användargränssnitt med skinn
 • Stödjer användarutvecklade plugin-program
 • Webbläsning och shoppingfunktioner
______ product_text7824 ___

Skärmdump av Nullsoft Winamp 5.6

Huvudfunktioner

Nullsoft Winamp är en mediaspelare som spelar ljud, video och annat multimediainnehåll. Programvaran stöder många ljud- och videofilformat och ger verktyg för att organisera musik och videofiler i spellistor och sökbara bibliotek.

Winamp innehåller följande komponenter för att spela, organisera, bränna och synkronisera media:

Om du letar efter en mediespelare för hemmabruk, kan Winamp vara svaret. Det ger många av de vanliga funktionerna som ingår i de flesta mediaspelare samtidigt som du kan anpassa den. Du kan använda Winamp SDK, som tillhandahålls av Nullsoft, för att bidra till plugin-program som lägger till användbara funktioner för programvaran. Om du letar efter en ersättare till Microsoft Windows Media Player eller Apple iTunes, kolla in den anpassningsbara Nullsoft Winamp mediaspelaren.

Uppdaterad: 27 februari 2018

______ product_main_features7710 ___
 • Ger ett rent användargränssnitt med lättanvända uppspelningskontroller
 • Stöder många video- och ljudformat
 • Levererar HD-video med H.264-komprimering
 • Visar innehåll från skrivbordet eller på webben.
______ product_text7710 ___

Apple QuickTime Player är en fri mediaspelare som medföljer Mac OS X och kan hämtas på Windows-plattformen. Den stöder olika bild-, ljud- och videoformat.

I QuickTime Player kan du spela nästan alla mediefiler du stöter på, oavsett om det är ljud, video eller till och med bilder. Spelaren har H.264-videokomprimering, vilket gör en levande HD-video möjlig. Spelarens utseende är enkelt, visar uppspelningsknappar och en volymreglage. Vissa spelaralternativ inkluderar olika visningsstorlekar och A / V-specifikationer, som bas, diskant, ljusstyrka och färg.

För Apple-användare av QuickTime Player X eller Windows-användare av QuickTime Pro finns det flera avancerade funktioner. Applikationen låter dig inte bara sitta i platsen, det ger dig flera verktyg för att skapa ditt eget innehåll. Du kan skapa egna filminspelningar med datorns kamera. Du kan spela in ljud med datorns mikrofon eller din egen mikrofon. Du kan också göra en skärminspelning av din egen datorskärm.

Om du är en Apple- eller Windows-användare är QuickTime Player ett av dina bästa alternativ för videouppspelning. Den stöder en imponerande mängd mediefiler och har en av de bästa utseendena hos någon tillgänglig mediaspelare. Att det är gratis säljer affären.

Uppdaterad: 13 mars 2014

______ product_main_features8728 ___
 • Stöder populära mediefilformat som MP4, AVI och MOV
 • Ger en filbläddrare för åtkomst till dina filer på enheten
 • Tillåter dig att ansluta till din dator, FTP-webbplatser och Dropbox för att strömma media
______ product_text8728 ___

olimsoft OPlayer är en iOS-app som används för att spela video och ljud. Den är tillgänglig som standardversion för köp och en HD-version, som har högre uppspelning av hög kvalitet, men kostar mer.

OPlayer stöder ett brett utbud av mediefilformat, inklusive MP4, AVI, AAC, MOV, och 3GP, och stöder flera undertexter, som SRT, SUB och SMI. Appen har en webbläsare som listar alla dina media på din enhet och gör det enkelt att navigera till önskad fil. Du kan också ansluta till alla webbplatser som är värd för stödja media via appens fjärranslutna webbadress.

En av de mest imponerande funktionerna i appen är möjligheten att ansluta till din dator, en FTP-webbplats eller Dropbox. Detta gör att du kan strömma media från dessa källor direkt till din enhet, vilket innebär att du inte behöver maximera enhetens lagringskapacitet.

OPlayer är mer än bara ett alternativ för att spela dina mediefiler. Den levereras med användbara funktioner som gör din mobilmedia upplevelse mycket roligare. olimsoft OPlayer är definitivt värt att försöka, och om du gillar det, vill du överväga att uppgradera till HD-versionen för bättre uppspelning och mer kapacitet.

Uppdaterad: 28 juli 2015

______ product_main_features7582 ___
 • Stödjer populära video- och ljudformat, till exempel WMV och MPEG
 • Gör att du kan anpassa organisationen för ditt media
 • Aktiverar streaming mellan olika datorer och enheter i samma nätverk
 • Ripper och bränner ljud till CD-skivor
______ product_text7582 ___

Skärmdump av Microsoft Windows Media Player 12

Huvudfunktioner

Microsoft Windows Media Player är ett mediebiblioteksprogram som används för att spela video och ljud och för att visa bilder. Programmet levereras med Windows-operativsystemet.

Windows Media Player stöder många populära ljud- och videoformat, som WMV, MOV, MPEG, WAV, ASF, MIDI och AIFF. Spelaren stöder också H.264, Xvid och DivX video. Det finns en stor mängd gratis plugins som också utökar möjligheterna till Windows Media Player. I Windows Media Player kan du även strömma media från eller till andra enheter i ditt nätverk, synkronisera media till bärbara enheter och bränna ljudet till en CD.

Med Windows Media Player kan du anpassa din medieupplevelse. Det låter dig konfigurera navigationsfönstret, sortera media efter kategorier som genre och betyg och redigera spelarens hud. Windows Media Player gör det också möjligt att skapa egna media-spellistor och kan skapa spellistor baserat på dina kriterier.

Om du är en Windows-användare är Windows Media Player ett bra alternativ för att organisera och spela upp media. Den stöder många populära ljud- och videoformat, så att du kan anpassa organisationen för ditt media och låter dig bränna ljudet till en CD. Microsoft Windows Media Player är en tillförlitlig lösning på dina behov av mediauppspelning.

Uppdaterad: 19 mars 2019

___
Program som öppnas MPG filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
Roxio Creator
CyberLink PowerDirector
CyberLink PowerProducer
Nero
Apple QuickTime Player
ACD Systems ACDSee
CyberLink PowerDVD
FMJ-Software Awave Studio
IrfanView
Nullsoft Winamp
Microsoft Visual Studio
Corel VideoStudio
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
Eltima Elmedia Player
Apple QuickTime Player
Nullsoft Winamp
Roxio Popcorn
Roxio Toast
Adobe Flash
Xilisoft Video Converter Ultimate
Microsoft PowerPoint for Mac
Adobe InDesign
Adobe After Effects
Apple iMovie
Aiseesoft Video Converter Ultimate for Mac
Wondershare Filmora
iOS
Pentaloop PlayerXtreme Media Player
Apple iMovie
olimsoft OPlayer

Om MPG filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mpg-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen MPEG Video File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej kompis! Hur är det? Jag är en läsare av din artikel om .mpg-filer. Vår lilla filmstudio vill skapa en liten film eller animation. Jag hade uppgiften att leta efter det bästa filformatet för att lägga upp den på nätet. Vi var medvetna om att en fil som mp4 inte var tillräckligt om vi ville behålla kvaliteten. Men efter att ha läst det du delade med dig av gav mig lättnad. Jag hade ingen aning om att MPG-filer var standardiserade av MPEG. Det är ett stort steg uppåt att de innehåller video och metadata interleaved. En av fördelarna som jag också upptäckte när jag läste om det är att de stöds av de flesta mediaspelare. Det kommer att göra min chef glad haha. Men tack än en gång. Fortsätt med det goda arbetet!