Hemsida : Filtillägg : .mpl Fil

.mpl Fil

Filtyp 1AVCHD Playlist File

Utvecklare Sony
Kategori Video Files
Format Binary

Vad är MPL file?

Spellista skapad av AVCHD digitala videokameror; innehåller en ordnad lista över referenser till inspelade .MTS videofiler; används för videofil navigering och uppspelning; sparas i katalogen AVCHD \ BDMV \ PLAYLIST i inspelningsmediet.

Program som öppnas MPL filer
Windows
Roxio Creator
JRiver Media Center
CyberLink Media Suite
Macintosh
JRiver Media Center
Roxio Popcorn
Roxio Toast

Filtyp 2MPL2 Subtitles File

Utvecklare N/A
Kategori Video Files
Format Text

.MPL alternativnummer 2

Video textning fil skapad i MPL2 format; använder ett enkelt textformat för att specificera undertexter och stöder en tidsprecision av tio sekunders sekund; stöds av vissa videouppspelningssoftware, som visar undertexterna när videon spelas.

Mer information

MPL-undertexter kan konverteras till det populära SubRip-formatet ( .SRT ) med hjälp av To SRT Converter.

Program som öppnas MPL filer
Windows
VideoLAN VLC media player
Media Player Classic
BS.Player
To SRT Converter
Linux
VideoLAN VLC media player
Android
J2 Interactive MX Player for Android
Macintosh
VideoLAN VLC media player
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Om MPL filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mpl-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen MPL2 Subtitles File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Min Sony-kamera betedde sig lite konstigt så jag bestämde mig för att överföra alla mina filer till min dator. Där upptäckte jag de .mpl-filer som du beskrev. Din artikel var till stor hjälp för att jag skulle förstå vad de var och vad de huvudsakligen används till. Eftersom dessa filer endast används för filnavigering, kan jag då radera dem? Det är fantastiskt att veta hur videokameror skapar referensfiler för att göra det lättare och snabbare att navigera. Dessutom kände jag redan till dess andra användning som undertextspår. Jag har tidigare stött på dem när jag laddat ner filmer. Att öppna dem med VLC är verkligen enkelt (man drar dem bara) och de kan visualiseras korrekt. Jag visste inte att de var så exakta tho! Tack för din artikel!