Hemsida : Filtillägg : .mpq Fil

.mpq Fil

Filtyp Blizzard Mo'PaQ File

Utvecklare Blizzard Entertainment
Kategori Spelfiler
Format Binary

.MPQ alternativnummer

Speldataformat som används av Blizzard Entertainment videospel; innehåller nivådata, grafik, video och ljud för ett visst Blizzard-spel; kan komprimeras, krypteras eller segmenteras i flera filer.

Mer information

MPQ-formatet används av följande Blizzard-videospel:

Program som öppnas MPQ filer
Windows
Blizzard StarCraft
Blizzard World of Warcraft
StormLib Library
Addon Studio for World of Warcraft
Linux
StormLib Library
mpq-tools
Macintosh
Blizzard StarCraft
Blizzard World of Warcraft
StormLib Library
MPQ Extractor
MPQKit

Om MPQ filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mpq-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Blizzard Mo'PaQ File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Jag är ett mångårigt fan av Blizzards projekt. De är en av de få spelstudior som utvecklar knäckta videospel. Jag stötte på ett okänt filtillägg när jag försökte knäcka ett av deras spel. Jag hade ingen aning förrän jag läste din artikel om filändelsen .mpq. Det vore dumt av mig att tro att de är den enda studion som har egna filformat. Det är ett trevligt tillägg att visa listan över alla spel som använder dessa. Att de är utformade för att lagra nivådata, video, ljud och grafik måste göra allting enklare för en programmerare. Det är viktigt att ange att de kan vara krypterade, så tack för upplysningen. Vad händer när de ändras? Tack så mycket!