Hemsida : Filtillägg : .x_t Fil

.x_t Fil

Filtyp Parasolid Model Part File

Utvecklare Siemens PLM Software
Kategori CAD-filer
Format Text

.X_T alternativnummer

En X_T-fil är en modelldelfil skapad av Parasolid, ett CAD-geometrisk modelleringsprogram. Den innehåller 3D-modelldata som geometri, topologi och färg. X_T-filer är utformade som ett standardeksportformat för att dela Parasolid CAD-modeller.

Mer information

X_T-filer används av standardversionerna, Translators och Bodyshop-utgåvorna av Parasolid, och används i stället för äldre version XMT_TXT och XMP_TXT-filer. X_T-filerna sparas i textformat och kan exporteras och importeras med en rad andra CAD-program. X_T-filer kan också sparas i binärformat i .X_B files, vilket är mindre vanligt än X_T-filer.

Program som öppnas X_T filer
Windows
Adobe Acrobat
Autodesk Fusion 360
Autodesk Inventor
Kubotek USA KeyCreator
Linux
Adobe Acrobat
Siemens PLM Software Parasolid
Macintosh
Adobe Acrobat
Autodesk Fusion 360

Om X_T filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil x_t-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Parasolid Model Part File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag vet inte hur jag hamnade här, men jag vill tacka dig för informationen om .x_t-tillägget. Det ser ut som en mycket imponerande filtyp för att arbeta med Parasolid-modeller. Vilka användningsområden ges den i branschen? Jag förstår deras möjligheter till geometrisk modellering, men jag var nyfiken på hur olika företag kan använda den för sina produkter. Eftersom jag inte äger Siemens PLM-programvara försökte jag öppna en fil som jag laddat ner med Autodesk Fusion. Det skulle vara intressant att försöka redigera dem med andra programvaror och utforska formatets möjligheter.