Programvara : MetaQuotes Software : MetaQuotes MetaTrader

MetaQuotes MetaTrader

Version
5
Plattforms
Licens Commercial

Programvaruöversikt

Huvudfunktioner

  • Använda tekniska och grundläggande analysverktyg
  • Prenumerera på handlarens signaler för automatisk handel
  • Köp eller hyra tekniska indikatorer och handelsrobotar
  • Skapa anpassade indikatorer, robotar och skript med MQL5

MetaQuotes MetaTrader är en cross-platform handelsapplikation. Programmet levereras med ett stort antal analysverktyg för handelsexempel (valutamarknaden), aktier, terminskontrakt och CFD (kontrakt för skillnader). MetaTrader tillhandahåller en mängd olika tekniska och grundläggande analysverktyg för att identifiera symboltrender och prognostisera prisdynamiken i aktier och noteringar. Programmet gör att du kan utnyttja automatiserade handelssystem, till exempel att prenumerera på en näringsidlers signal gratis eller en avgift och ställa in din plattform för att automatiskt handla för dig. MetaTrader har också en inbyggd marknad som låter dig köpa eller hyra tekniska indikatorer som automatiskt fungerar och upptäcker mönster i aktiekurser och andra finansiella tillgångar.

Du kan skapa anpassade tekniska indikatorer, handelsroboter och skript som använder MetaQuotes Language 5 (MQL5), vilket är ett objektivorienterat programmeringsspråk på hög nivå som liknar C ++. Dessutom tillåter MetaTrader dig att handla 24/7 även när du är borta från din dator via Android och iOS mobilappar eller en webbläsare.

MetaTrader är ett populärt handelsprogram som används av mer än 400 mäklarfirmor och banker över hela världen. Det tillhandahåller avancerade analysverktyg som förmågan att prenumerera på handlarens signaler eller skapa anpassade indikatorer för egna analysändamål. Programmet är också ganska enkelt att använda. Men du måste ta lite tid att lära dig hur och varför använda sina mer avancerade verktyg. MetaTrader MetaTrader är ett kvalitetsprogram som har de verktyg du behöver.

Uppdaterad: 20 oktober 2016

▶ Primär filtillägg

.ex5 – MetaTrader 5 Program File

▶ Andra filtillägg används MetaQuotes MetaTrader 5

Stödda filtyper
.MQ5 MQL5 Source Code File
.MQH MetaTrader Include File
.EX4 MetaTrader 4 Program File
Ytterligare relaterade filformat