Hemsida : Filtillägg : .nfv Fil

.nfv Fil

Filtyp Netflix Video File

Utvecklare Netflix
Kategori Video Files
Format N/A

.NFV alternativnummer

En NFV-fil är en videofil som skapats av Netflix streaming-appen, som är tillgänglig för Android och iOS. Den innehåller krypterad video för en film eller visning som hämtas via appen. NFV-filer används för offlinevisning, en funktion som lanserades i december 2016. Det låter dig titta på filmer eller visar när de inte är anslutna till Internet.

Mer information

NFV-filen öppnas i Netflix 9.0.1 i iOS 10.1.1

Netflix är en streamingtjänst som erbjuder en mängd olika filmer och visar, inklusive TV-program som för närvarande inte längre flyger och nytt Netflix-originalinnehåll. Tjänsten inleddes ursprungligen som en videohyrdjänst med Netflix-postdisplayer och Blu-ray-skivor till abonnenternas hem. Netflix morphed sedan till en webbsändningstjänst, som nu finns tillgänglig på Android och iOS-enheter.

De flesta titlarna på Netflix är tillgängliga för nedladdning, även om Netflix utesluter valda innehåll. Om en film eller visning kan hämtas har den en nedladdningsikonen bredvid namnet. Du kan söka efter nedladdningsbara titlar genom att välja "Tillgänglig för nedladdning" från Netflix-menyn. Tryck på nedladdningsikonen för att starta nedladdningen och navigera sedan till avsnittet "Mina nedladdningar" i appen för att komma åt den nedladdade filmen eller visningen.

När Netflix hämtar en film eller en tv-program till din enhet, kommer NFV-filen sparas på din enhet i en mapp tillsammans med flera andra filer, inklusive .MANIFEST , .NFS , .NFI och .NFA files. Du kommer sannolikt aldrig att se NFV-filen eftersom du kan spela filmen eller visa dem direkt i Netflix-appen.

Du kan välja kvaliteten på din videodownload för att passa dina behov av lagring och önskad nivå av videokvalitet . Högkvalitativ video tar längre tid att ladda ner och mer utrymme på din enhet, medan standardkvalitet tar mindre tid att ladda ner och mindre utrymme på din enhet. En timme standardkvalitetsinnehåll är cirka 280 MB, och högkvalitativt innehåll är ca 440 MB. För att välja din videoklippskvalitet, tryck på menyikonen i Netflix-appen och välj sedan "Appinställningar". Under rubriken "Nedladdningar" väljer du "Videokvalitet" och väljer mellan "Standard" och "Högre" videokvalitet.

Om du vill ta bort en film eller visa dig nedladdad till din Android-enhet, tryck på menyikonen i appen, välj "Mina nedladdningar", tryck på pekskärmsikonen i övre högra hörnet och tryck på den röda "X" -ikonen för att radera titeln.

Om du vill radera en film eller visa dig nedladdad till din iOS-enhet, tryck på menyikonen i appen, välj "Mina nedladdningar", tryck "Redigera" och välj den röda "X" -ikonen för att radera titeln.

OBS! Netflix-videor på din Android eller iOS-app måste du ha Android 4.4.2 eller senare eller iOS 8.0 eller senare. Du behöver också den senaste versionen av Netflix-appen.

Program som öppnas NFV filer

Om NFV filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil nfv-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Netflix Video File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.