Hemsida : Filtillägg : .nfa Fil

.nfa Fil

Filtyp Netflix Audio File

Utvecklare Netflix
Kategori Audio Files
Format Binary

.NFA alternativnummer

En NFA-fil är en ljudfil skapad av Netflix-streamingapp för Android och iOS. Den innehåller ljud för en film eller visning som hämtas via appen. NFA-filer är desamma som .AAC files men ändras.

Mer information

Med Netflix-appen kan Android- och IOS-användare ladda ner ett brett utbud av filmer och visar för visning när de inte är anslutna till Internet. De flesta titlar på Netflix är tillgängliga för nedladdning, men vissa är uteslutna. Om en titel kan hämtas har den en nedladdningsikonen bredvid namnet. Du kan söka efter nedladdningsbara titlar genom att välja "Tillgänglig för nedladdning" från Netflix-menyn. Peka på nedladdningsikonen för att starta nedladdningen och navigera sedan till avsnittet "Mina nedladdningar" i appen för att komma åt den nedladdade filmen eller visningen.

När du väljer en film eller en TV för att ladda ner till din enhet, kommer Netflix apphämtningar och sparar en eller flera NFA-filer till din enhet i en mapp. Filerna laddas ner tillsammans med flera andra filer, inklusive .MANIFEST , .NFV , .NFI och .NFS files.

Om du vill ta bort en film eller visa dig laddade ner till din Android-enhet, tryck på menyikonen i appen, välj "Mina nedladdningar", tryck på rita redigeringsikonen längst upp till höger och tryck på den röda "X" -ikonen för att radera titeln.

Om du vill ta bort en film eller visa dig nedladdad till din iOS-enhet, tryck på menyikonen i appen, välj "Mina nedladdningar", tryck "Redigera" och välj den röda "X" -ikonen för att radera titeln.

OBS! För att ladda ner Netflix-innehåll i din Android eller iOS-app måste du ha Android 4.4.2 eller senare eller iOS 8.0 eller senare. Du behöver också den senaste versionen av Netflix-appen.

Program som öppnas NFA filer

Om NFA filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil nfa-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Netflix Audio File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.