Hemsida : Filtillägg : .olk14note Fil

.olk14note Fil

Filtyp Outlook Note File

Utvecklare Microsoft
Kategori Data filer
Format Binary

.OLK14NOTE alternativnummer

Fil skapad av Microsoft Outlook 2011, ett program som används för e-post och kalenderhantering; innehåller en anteckning som skapades med Notes-avsnittet i Outlook. lagrar notformateringen såväl som den skrivna texten; Används för att lagra personliga och företagsanmälningar som är inloggade av användaren.

Mer information

Användare brukar inte öppna OLK14NOTE-filer direkt, eftersom Outlook automatiskt sparar och hanterar dem. De sparas i underkataloger i följande katalog: [Användare] / Dokument / Microsoft Användardata / Kontor 2011 Identiteter / Huvudidentitets- / Dataposter / Meddelanden /.

OBS! Eftersom OLK14NOTE-filer sparas i en proprietär format, de ses bäst i Outlook. Men även om de sparas med binär formatering innehåller de också vanliga textfragment som kan ses med en textredigerare.

Program som öppnas OLK14NOTE filer
Windows
Microsoft Outlook
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook 2016

Om OLK14NOTE filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil olk14note-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Outlook Note File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.