Hemsida : Filtillägg : .sp Fil

.sp Fil

Filtyp 1Simplexety Parameters File

Utvecklare Dipl.-Phys.-Ing. Ralf Wirtz
Kategori Data filer
Format Text

Vad är SP file?

Datafil skapad av Simplexety, ett avancerat kalkylatorprogram som används för att skapa och utvärdera matematiska funktioner samt skapa grafer; sparar listan över funktioner och data och stöder också lagring av anpassad VBScript källkod; kan användas för att lagra och dela matematisk data med andra.

Mer information

När du sparar en SP-fil sparas också en .SY fil vid sidan av. Du kan antingen använda SP- eller SY-filen för att öppna innehållet igen i Simplexety.

Program som öppnas SP filer
Windows
Simplexety

Filtyp 2SignPlot Traffic Sign File

Utvecklare Buchanan Computing
Kategori Sidlayout-filer
Format N/A

.SP alternativnummer 2

UK trafikskylt utformat med SingPlot, ett teckensnittsskapande program för att utforma trafikskyltar för användning inom Förenade kungariket; automatiserar layouten och distansreglerna för DfT Traffic Signs Regulations; innehåller vektorbilder och text som kan skrivas ut i stora storlekar utan att förlora kvalitet.

Program som öppnas SP filer
Windows
Buchanan Computing SignPlot

Om SP filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil sp-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen SignPlot Traffic Sign File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.