Hemsida : Filtillägg : .opd Fil

.opd Fil

Filtyp 1OmniPage Document

Utvecklare Nuance Communications
Kategori Sidlayout-filer
Format N/A

Vad är OPD file?

Dokument skapat med OmniPage-skanning, OCR och program för skapande av sidor. kan innehålla bilder, text och sidlayoutinformation; sparas i ett proprietärt format som endast kan öppnas med OmniPage eller OmniPage Professional.

Mer information

OmniPage har tidigare utvecklats av ScanSoft, som nu ingår i Nuance Communications.

Program som öppnas OPD filer
Windows
Nuance OmniPage
Macintosh
Nuance OmniPage Pro X

Filtyp 2Durango Document

Utvecklare Diffraction International
Kategori Data filer
Format N/A

.OPD alternativnummer 2

Datafil skapad av Durango, ett program som används för att analysera data mätt med interferometrar; sparar OPD (Optical Path Difference) visualiseringar samt stödjer dataset; används för mätning av optisk ytafigur.

Program som öppnas OPD filer

Om OPD filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil opd-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Durango Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar, författare. Jag ville bara skriva hur jag kände när jag läste din artikel om .opd-tillägget. Att ha första info om hur det har möjliga associationer var nyckeln till att förstå allt. Användarna måste kunna ha en allmän uppfattning om vad de innehåller och försöka associera deras syfte. För min del läste jag beskrivningen av typ 1. Eftersom jag ofta använder OmniPage var det bara logiskt för mig att se hur de fungerar. Det är intressant att se att de alla innehåller information om bild, text och layout. Det finns flera program som lagrar var och en av dessa egenskaper separat. Vad betyder det att de sparas i ett proprietärt format? Vad är skillnaden mellan Mac- och Windows-programmen? Tack!