Hemsida : Filtillägg : .osc Fil

.osc Fil

Filtyp 1OpenStreetMap Change File

Utvecklare OpenStreetMap
Kategori GIS Files
Format Text

Vad är OSC file?

Gatukarta datafil skapad i formatet OpenStreetMap Change (OSC); innehåller modifieringsdata för en befintlig .OSM gatukarta; gör att en central eller befintlig gatukarta kan uppdateras med nya data.

Program som öppnas OSC filer

Filtyp 2Obix Source Code File

Utvecklare N/A
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

.OSC alternativnummer 2

Utvecklarfilen skrivs i Obix, ett programmeringsspråk som är utformat för att minska programmeringsfel med hjälp av "Fail fast!" system som implementerar felreduceringstekniker kan kompileras i Java-binärer ( .CLASS eller .JAR files) med Obix-kompilatorn och kör sedan på en dator som har Java runtime-miljön installerad.

Mer information

Obix distribueras i källkod format och kan byggas på Linux eller Windows-system. Obix kräver Java JDK version 6 eller senare.

Program som öppnas OSC filer
Linux
Obix

Om OSC filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil osc-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Obix Source Code File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Vilken rolig artikel att läsa! Jag forskade om hur programvara användes för att skapa gatukartor! Jag hade aldrig föreställt mig att centrala eller befintliga gator också kunde ha egna förlängningar för särskilda ändamål som denna. Det verkar vara ett bra sätt att se till att vägar och geografisk information uppdateras och tas om hand. Jag äger inte Merkaartor, men jag frågade min vän om programmet och dess användningsområden. Hon berättade för mig att denna programvara verkligen gjorde det möjligt för henne att ladda ner uppdaterade filer av gator. Det här är så häftigt! Hon bekräftade i stort sett allt som du uppgav i din artikel. Jag undrar om andra programvarumärken använder liknande alternativ för att uppdatera sina data. Hur konstigt det låter! Tack ändå för informationen.