Hemsida : Filtillägg : .class Fil

.class Fil

Filtyp Java Class File

Utvecklare Oracle
Kategori Utvecklarfiler
Format Binary

.CLASS alternativnummer

En KLASS-fil är en sammanställd .JAVA -fil som skapats av Java-kompilatorn. Den innehåller bytecode, som är binär programkod som kan köras när den körs av en Java Virtual Machine (JVM). KLASS-filer är vanligtvis bundna till .JAR -filer, som ingår i miljövariabeln $ CLASSPATH för körning.

Mer information

KLASS-filer kan kompileras från JAVA-filer med javac-kommandot, som ingår i en JVM-installation. Många Java-IDE-filer, som Eclipse, kan kompilera CLASS-filer i fluga när utvecklare skriver programkod.

Eftersom det finns flera versioner av JVM (t.ex. 1.4, 1.5 och 1.6) Det är kanske inte kompatibel med vissa JVM-versioner. Java Runtime Environment (JRE) kan utföra CLASS-filer, men det kan inte kompilera dem eftersom det inte innehåller binära binära.

OBS: Oracle köpte Sun Microsystems, de ursprungliga utvecklarna av Java. JRE och JVM används ofta synonymt med att referera till plattformen som kör Java-applikationer.

Program som öppnas CLASS filer
Windows
Eclipse
Oracle Java Virtual Machine
dirtyJOE
DJ Java Decompiler
Linux
Eclipse IDE for Java Developers
Eclipse
Oracle Java Virtual Machine
Oracle Java Runtime Environment
JD-GUI
Macintosh
Eclipse
Oracle Java Virtual Machine
Apple Jar Launcher

Om CLASS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil class-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Java Class File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! När jag var yngre tycktes Java styra Internet och ibland när jag laddade ner dem så dök de upp som .class-filer. Nu, flera år senare, tycker jag att det är roligt hur dessa filer kan fungera för att kompilera en mängd olika program. Efter att ha läst artikeln tycker jag att det är ganska häftigt att vissa kompilatorer tillåter att den här typen av filer körs medan de programmeras, vilket gör att utvecklare kan få en mer komplett bild av sin slutprodukt. För att testa en .class-fil laddade jag bara ner Java Runtime-miljön till min dator och installerade den. Efteråt, bara genom att klicka på filen kompilerades den och den kördes. Jag undrar om något liknande fanns för smartphones eller TV-apparater.