Hemsida : Filtillägg : .ost Fil

.ost Fil

Filtyp Outlook Offline Data File

Utvecklare Microsoft
Kategori Diverse filer
Format Binary

.OST alternativnummer

En OST-fil är en datafil som skapats av Microsoft Outlook (2005 eller senare), en e-postklient och personlig informationshanterare. Den används för att lagra en kopia av brevlådinformation från ett Office 365-, Exchange- eller Outlook.com-konto. OST-filer kan innehålla e-postmeddelanden, kontakter, uppgifter, kalenderdata och annan kontoinformation.

Mer information

OST-filer lagras på en användares lokala dator, vilket gör det möjligt för användaren att komma åt sina e-postmeddelanden och annan information om brevlådan när han inte har tillgång till Internet. Användaren kan leta upp och skapa möten, söka eller lägga till kontakter och läsa och skriva e-post när offline. Ändringar som görs offline kommer dock inte att synkroniseras med användarkontot på servern tills en Internet-anslutning återupprättas.

En OST-fil skapas när alternativet "Använd offline mappar" är markerat i Outlook . Filen kommer att finnas i följande katalog:

\ Användare \ användare \ AppData \ Local \ Microsoft \ Outlook

Du kan också navigera till OST-filens plats genom att välja Arkiv → Kontoinställningar, klicka på Kontoinställningar ..., välj fliken Datafiler, klicka på en post och välj sedan Open Folder Location.

OBS: OST-filen liknar en personlig mapp ( .PST ) Fil, men används bara för att lagra offline data.

Program som öppnas OST filer
Windows
Microsoft Outlook
OEMailRecovery.com Outlook Recovery Toolbox
Remo Convert OST to PST
4Team Corporation OST PST Viewer
Aryson OST Recovery
Macintosh
Microsoft Outlook

Om OST filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ost-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Outlook Offline Data File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Jag läste om vad en .ost-fil är till för i din artikel. Jag trodde först att jag inte skulle förstå det, men det var lätt att förstå. Jag visste inte Outlook kunde skapa datafiler på egen hand. Det är häftigt att de är offline-datafiler som kan lagra en kopia av brevlådeinformation. Jag skulle ha trott att ett annat tillägg hade till uppgift att lagra kontakter, ett annat för e-postmeddelanden och så vidare. Jag tycker att det är fantastiskt att kunna skapa alla dessa saker samtidigt som man är offline, det skapar många möjligheter. Användarna måste ansluta och vänta på synkronisering, men det är ändå fantastiskt! Tack för att du påpekade hur man hittar dem i katalogen. Jag är inte bekant med det haha. Fortsätt med det goda arbetet!