Hemsida : Filtillägg : .ots Fil

.ots Fil

Filtyp 1OpenDocument Spreadsheet Template

Utvecklare OASIS
Kategori Kalkylarkfiler
Format Binary

Vad är OTS file?

En OTS-fil är en kalkylarkmall skapad av Calc-programmet som ingår i Apache OpenOffice (tidigare OpenOffice.org) eller ett annat kalkylbladsprogram som stöder OpenDocument-standarden. Den innehåller ett kalkylblad sparat i OASIS 'OpenDocument XML-baserad formatering. OTS-filer tillåter användare att skapa flera .ODS kalkylarkfiler med samma format och formatering.

Mer information

OTS-filen är öppen i Apache OpenOffice Calc 4.1.3

Calc är ett av flera program som finns i OpenOffice-paketet. Det liknar Excel-programmet tillgängligt i Microsoft Office-paketet. OTS-mallarna används för att spara kalkylblad som används flera gånger, till exempel fakturor, budgetplanerare och kalendrar.

I Calc kan du skapa egna mallar med anpassad kalkylarklayout, data, teckensnitt och stilar. Du kan också hämta mallar från OpenOffice-webbplatsen genom att välja Arkiv → Ny → Mallar och dokument och sedan klicka på "Hämta fler mallar online ...".

Program som öppnas OTS filer
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice

Filtyp 2OtsAV Album File

Utvecklare Ots Labs
Kategori Audio Files
Format N/A

.OTS alternativnummer 2

Ljudfilformat som används av OtsAV professionell ljudprogramvara; stödjer albumomslagskonst och långa fältlängder för artist och titelinformation; kan lagra album som en logisk fil med flera objekt, som en virtuell CD.

Program som öppnas OTS filer

Om OTS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ots-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen OtsAV Album File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.