Hemsida : Filtillägg : .pbf Fil

.pbf Fil

Filtyp 1Paragon Backup File

Utvecklare Paragon Software Group
Kategori Backup filer
Format Binary

Vad är PBF file?

Backup arkiv skapat av en av Paragons säkerhetskopierings- och återställningsapplikationer; lagrar backup-filer i ett proprietärt format kan bläddras i programvaran, vilket gör det möjligt för användare att återställa enskilda filer eller ett helt filsystem.

Mer information

Förutom systembackup används ofta PBF-filer för att migrera Windows-filsystem mellan versioner av Windows-operativsystem.

Program som öppnas PBF filer

Filtyp 2PowerBackup Data File

Utvecklare CyberLink
Kategori Backup filer
Format Binary

.PBF alternativnummer 2

Backup arkiv skapat av CyberLink PowerBackup, en backup och återställning program; lagrar en samling säkerhetskopierade filer och mappar; kan användas för fullständiga, differentiella eller inkrementella säkerhetskopieringsstrategier; Används för att återställa filer via PowerBackup-programmet.

Mer information

PowerBackup kan skapa backup regelbundet genom sin jobbschemaläggningskomponent, som använder .PBJ jobbfiler.

Program som öppnas PBF filer
Windows
CyberLink PowerBackup 2.6
CyberLink Media Suite

Filtyp 3Pinnacle Sample Bank

Utvecklare N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.PBF alternativnummer 3

Innehåller ljudprover som kan laddas i Turtle Beach ljudprogram eller externa synthesizer; referenser .WAV filer som måste lagras i samma katalog.

Program som öppnas PBF filer
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Voyetra Turtle Beach Pinnacle Project Studio

Om PBF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil pbf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Pinnacle Sample Bank, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Jag läste allt om .pbf-filer i ditt inlägg. En vän berättade för mig om hur FileInfo håller reda på tilläggens egenskaper. Att skapa en säkerhetskopia av en dators filer är en av de viktigaste sakerna att göra. Människor vet aldrig när skadlig kod laddas ner och de kan förlora allt. Därför ville jag veta om PBF-filer. Jag hade ingen aning om att CyberLink skapade dem. Jag gillar dem eftersom de har olika användningsområden, till exempel för fullständiga eller differentiella backupstrategier. Även om programmet också borde finnas på AppStore får jag hålla mig till det på min DELL-laptop. Avsnittet "mer information" var mycket viktigt. Från och med nu kommer jag att schemalägga säkerhetskopiorna. Det enda är att de skapas med ett annat tillägg, men vad gör det. Tack igen för informationen!