Hemsida : Filtillägg : .pbj Fil

.pbj Fil

Filtyp 1Pixel Bender Bytecode File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Utvecklarfiler
Format Binary

Vad är PBJ file?

Bildfilterfil skapad av Pixel Bender Toolkit, en applikation som används för att skapa anpassade bildfilter för Flash-applikationer, Photoshop och andra Adobe-produkter. innehåller byte-kod (körbar binär kod) som har sammanställts från en .PBK -fil; används för att utföra bildmanipulationer som blurs, pixelationer, bleknar och twirls.

Mer information

PBJ-filer kan användas i Adobe Flash Player-applikationer eftersom Flash Player innehåller Pixel Bender-körtiden. PBJ-filer kan laddas dynamiskt med hjälp av ActionScript, det språk som kör Flash-program.

Program som öppnas PBJ filer
Windows
Adobe Flash Player
Linux
Adobe Flash Player
Macintosh
Adobe Flash Player
Adobe Pixel Bender Toolkit

Filtyp 2PowerBackup Job File

Utvecklare CyberLink
Kategori Backup filer
Format Text

.PBJ alternativnummer 2

Fil skapad av PowerBackup, ett CyberLink-program som används för schemalagda säkerhetskopieringar. sparar ett backupjobb och innehåller den schemalagda backuptiden, en lista över källfiler och mappar, destinationsplatsen för säkerhetskopieringsarkiverna ( .PBF eller .PBA files) och metoden (full, differentiell eller backup).

Mer information

PBJ-filer gör det möjligt för användare att spara inställningarna för säkerhetskopiering för att använda senare eller överföra till en annan dator.

Program som öppnas PBJ filer
Windows
CyberLink PowerBackup 2.6
CyberLink Media Suite

Om PBJ filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil pbj-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen PowerBackup Job File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.