Hemsida : Filtillägg : .pcd Fil

.pcd Fil

Filtyp 1Pokémon Wonder Card File

Utvecklare Pokémon Mystery Gift Editor
Kategori Spelfiler
Format Binary

Vad är PCD file?

Spelfilen som används av Pokémon-spel till Nintendo DS bärbara spelapparat; lagrar information för ett Wonder Card, som kan innehålla en "mystery gåva" mottagen från spelleverantören på Poké Mart; låser upp saker och händelser i spelet.

Mer information

Wonder Card-data sparas i Pokémon-sparade spel ( .SAV files), som skapas på Nintendo DS-patroner. Pokesav och Pokémon Mystery Gift Editor kan redigera PCD-filer, och Pokesav kan importera dem till befintliga SAV-filer.

Program som öppnas PCD filer

Filtyp 2Kodak Photo CD Image File

Utvecklare Kodak
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.PCD alternativnummer 2

Kodaks proprietära format för lagring av bilder på foto-CD-skivor; Används för att spara fotografier som skannats med Kodaks fotohanteringshårdvara.

Mer information

Foto-CD-bilder skannas vanligen med en upplösning på 3072x2048 pixlar, men kan skannas vid 6144x4096 med hjälp av Kodaks Pro Photo CD-tjänst. Båda formaten använder 24-bitars färg.

PCD-filer innehåller faktiskt fem kopior av bilden i olika upplösningar, och Pro Photo CD-bilder innehåller ytterligare en sjätte bild som är 6144x4096 pixlar i storlek. Den minsta bildstorleken är 192x128 pixlar, och den här bilden används som en miniatyrbild för att bläddra i alla bilder på cd-skivan samtidigt.

Program som öppnas PCD filer
Windows
Newera Graphics Converter Pro
XnViewMP
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
CADSoftTools ABViewer
Corel Presentations
Corel VideoStudio
Microsoft Word
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Filtyp 3Pure Component Data File

Utvecklare ChemSep
Kategori Data filer
Format Binary

.PCD alternativnummer 3

Kemiska datafil skapad av ChemSep, en kolonnsimulator för destillation, extraktion och absorptionsoperationer; innehåller kritiska, molekylära, EOS, T-korrelationer och andra data för komponenter, som innefattar bensen, fenol, cyklohexanon, koldioxid, anilin och brombensen.

Mer information

Data som spelats in i PCD-filen visas i International System of Units (SI) förutom molära mängder, som spelas in i kmol. Du kan se data i ChemSep PCD-filer via PCDmanager, vilket är tillgängligt genom att välja Databaser → Pure components data (PCD / PCT).

OBS! Data i PCD-filer lagras i binärformat, medan .PCT filer lagrar data i textformat.

Program som öppnas PCD filer

Om PCD filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för pcd och hur man öppnar den.

Filtypen Pure Component Data File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.