Hemsida : Filtillägg : .pfx Fil

.pfx Fil

Filtyp 1PKCS #12 Certificate File

Utvecklare N/A
Kategori Systemfiler
Format N/A

Vad är PFX file?

Krypterad säkerhetsfil som lagrar säkra certifikat som används för att verifiera en person eller en enhet, t.ex. en dator eller en webbserver. kräver att ett lösenord öppnas kan installeras genom att högerklicka på filen och välja "Installera PFX."

Program som öppnas PFX filer
Windows
Adobe Acrobat
KeyStore Explorer
Adobe Reader
Microsoft Certificate Manager
Microsoft Certificate Import Wizard
Linux
Adobe Acrobat
KeyStore Explorer
Adobe Reader
Macintosh
Adobe Acrobat
KeyStore Explorer
Adobe Reader

Filtyp 2First Choice Word Processing Document

Utvecklare SoftKey PFS
Kategori Textfiler
Format Binary

.PFX alternativnummer 2

Textdokument som skapats av First Choice-ordbehandlaren.

Program som öppnas PFX filer
Windows
SoftKey PFS:First Choice

Om PFX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil pfx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen First Choice Word Processing Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Min IT-chef gjorde några saker på min dator och installerade en .pfx-fil. Eftersom jag inte visste vad detta tillägg var, bestämde jag mig för att söka mer om det på nätet och läste din artikel. Din information var verkligen bra och väl förklarad! Enligt vad jag har förstått är dessa filer certifikat för att autentisera min enhet, eller hur? Varför skulle min chef installera dem? Jag är säker på att dessa typer av filer är mycket användbara för att lagra säkra certifikat, men jag önskar att jag hade förstått lite bättre varför de är så attraktiva. Tack för att du tar upp de andra användningsområdena som detta tillägg kan ha! Även om jag är säker på att detta inte är den typ av fil som jag har att göra med är det alltid trevligt att lära sig mer. Hälsningar