Programvara : KeyStore Explorer : KeyStore Explorer

KeyStore Explorer

Version
5
Plattforms
Licens Open Source
Kategori Utility

Programvaruöversikt

Huvudfunktioner

  • Stödjer populära nyckelhögformat, till exempel JKS, JCEKS och PKCS # 12
  • Gör att du kan ändra nyckelhopplösenord och radera eller byta namn på poster
  • Gör det möjligt för dig att signera CSR i PKCS # 10 och SPKAC-format

KeyStore Explorer är ett open source-program som används för att hantera nyckelhanteringsfiler. Applikationen är utformad för att ersätta verktygen för keytool, jarsigner och jadtool Java. Kommandoradsverktygen.

KeyStore Explorer stöder en rad KeyStore-format, inklusive JKS, JCEKS, PKCS # 12 och UBER. Programmet låter dig konvertera mellan dessa format, ändra lösenord, ta bort eller byta namn på nyckelaffärsinmatningar och konfigurera CA Certs KeyStores för användning med KeyStore-operationer.

Förutom sina nyckelhanteringsfunktioner, ger programmet ett användbart nyckelpar , certifikat och privata nyckelfunktioner. KeyStore Explorer kan generera ECC-, RSA- och DSA-nyckelpar med självsignerade X.509-certifikat, signera CSR i PKCS # 10- och SPKAC-format och importera X.509-certifikatfiler som betrodda certifikat.

KeyStore Explorer ger ett vänligt gränssnitt samtidigt som du stöder en mängd populära nyckelhantering, certifikat, nyckelpar och privat nyckelformat. KeyStore Explorer är ett bra alternativ till Java-kommandoradsverktyg som hjälper dig att hantera dina nyckelbutiker.

Uppdaterad: 17 december 2014

▶ Primär filtillägg

.jks – Java Keystore File

▶ Andra filtillägg används KeyStore Explorer 5

Stödda filtyper
.KS Keystore File
.PFX PKCS #12 Certificate File
.JCEKS JCEKS Keystore File
.KEYSTORE Java Keystore File
Ytterligare relaterade filformat