Hemsida : Filtillägg : .qbx Fil

.qbx Fil

Filtyp 1QuickBooks Accountant Transfer File

Utvecklare Intuit
Kategori Backup filer
Format N/A

Vad är QBX file?

Registreringsöverföringsfil baserad på ett QuickBooks-företag .QBW file; sparar QuickBooks data i ett format som är utformat för revisorer och skatteförberedare; poster i QBX-filen kan inte modifieras förutom att lägga till General Journal-anteckningar.

Mer information

För att skapa en Accountant Transfer File, välj först "Accountant Review ..." från File-menyn, välj sedan "Create Accountant Copy" och spara filen.

Program som öppnas QBX filer
Windows
Intuit QuickBooks Pro
Macintosh
Intuit QuickBooks for Mac

Filtyp 2Blocks Landing Page File

Utvecklare Samuel Services
Kategori Webfiler
Format Text

.QBX alternativnummer 2

En QBX-fil är en målsidafil skapad av BLOCKS, ett webbprogram som används för att generera statiska webbplatser. Den innehåller komponenterna på en BLOCKS-webbsida, som innehåller rubriken, innehållet och sidfoten, stilar och teckensnitt som visas på sidan. QBX-filer lagrar alla komponenter i vanlig text.

Mer information

Med QBX-filen kan du exportera och importera den sida du skapade i Block-programmet. För att exportera filen, klicka på diskikonen på den vänstra verktygsfältet och välj "EXPORT". Detta börjar en automatisk nedladdning av QBX-filen. För att importera QBX-filen, klicka på diskikonen på den vänstra verktygsfältet, välj "IMPORT" och navigera till QBX-filen.

BLOCKS finns online och levereras med en mängd olika funktioner, t.ex. Google-webbfonter, stilredigerare, mallar och block, kodredigerare, materialdesign och bootstrap-komponenter.

OBS! Vissa webbläsare på Windows och alla webbläsare i MacOS (OS X) laddar inte ner QBX-filen när Du väljer att exportera din målsida. I stället öppnas ett nytt webbläsarfönster som visar koden. Om det här inträffar, spara webbsidan som visas i det nya fönstret som en .HTML -fil och byt namn på tillägget till ".qbx".

Program som öppnas QBX filer
WEB
BLOCKS

Om QBX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil qbx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Blocks Landing Page File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.