Hemsida : Filtillägg : .rpt Fil

.rpt Fil

Filtyp 1Generic Report

Utvecklare N/A
Kategori Textfiler
Format Text

Vad är RPT file?

Rapportera filen som genereras av olika program, t.ex. dokumentförberedande program eller systemverktyg; Det är ofta textbaserat men kan också lagra informationen i ett proprietärt binärt format. kan öppnas med en textredigerare om den är formaterad med text.

Program som öppnas RPT filer
Windows
Notepad++
Linux
gedit
Beaver
Macintosh
Apple TextEdit

Filtyp 2Crystal Reports File

Utvecklare SAP
Kategori Data filer
Format N/A

.RPT alternativnummer 2

En RPT-fil är en rapport- eller utdatafil skapad av Crystal Reports, ett program som används för företagsorienterad rapportering. Det kan lagra data från flera källor och olika typer av databaser. RPT-filer kan vara interaktiva, vilket ger användarnas funktioner som livefiltrering och sortering.

Mer information

RPT-filer kan öppnas på Mac- och Windows-plattformar med den fria Crystal Reports Viewer.

Program som öppnas RPT filer
Windows
Microsoft Visual Studio
SAP Crystal Reports
Macintosh
SAP Crystal Reports Viewer

Filtyp 3AccountEdge Report

Utvecklare Acclivity Group
Kategori Data filer
Format N/A

.RPT alternativnummer 3

Rapport skapad av AccountEdge Pro, ett affärsredovisningshanteringsprogram; innehåller data från specificerade fält som används för att rapportera data i en anpassad layout till användaren.

Mer information

Acclivity AccountEdge Pro innehåller rapporter för konton, bank, försäljning, tidfakturering, inköp, löneord, inventering, kortfil och anpassade kategorier.

Du kan komma åt rapporter genom att välja Rapporter → Index till rapporter. I det här fönstret kan du visa, skapa och redigera rapporter (RPT-filer). Du kan också skriva ut rapporter eller exportera dem till olika filformat, till exempel PDF eller HTML.

Program som öppnas RPT filer

Om RPT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil rpt-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen AccountEdge Report, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Tack så mycket för din granskning av .rpt-filerna. Även om de kan genereras av olika program, gör vetskapen om att de bara är en allmän rapportfil att jag känner mig lugnare när jag får en sådan. Jag undrar vad skillnaderna är mellan en affärsinriktad .rpt-fil och den som används av Acclivity AcountEdge för bokföring?. Jag hittade en .rpt-fil på min Mac och öppnade den med redigeringsverktyget TextEdit. Till skillnad från de två andra filerna innehöll den här filen bara information om installationsloggar eller annan allmän information om hur datorn fungerar. Jag antar dock att dedikerade .rpt-filer som de som används för redovisning är rikare och säkert visar mer relevant information för användarna.