Hemsida : Filtillägg : .rw2 Fil

.rw2 Fil

Filtyp Panasonic RAW Image

Utvecklare Panasonic
Kategori Camera Raw Files
Format Binary

.RW2 alternativnummer

Kamera RAW-fil skapad av en Panasonic digitalkamera, till exempel LX3 och LX5; innehåller en RAW rasterbild som fångats av kamerasensorn; kan justeras för färg, exponering och andra egenskaper i en bildredigerare.

Program som öppnas RW2 filer
Windows
XnViewMP
CyberLink PowerDirector
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
CyberLink PowerDVD
CorelDRAW
Corel AfterShot Pro
FastStone Image Viewer
Adobe DNG Converter
RawTherapee
Linux
XnViewMP
Corel AfterShot Pro
Android
Adobe Photoshop Express for Android
Macintosh
XnViewMP
MacPhun ColorStrokes
Corel AfterShot Pro
Adobe DNG Converter
iOS
Adobe Photoshop Express for iOS

Om RW2 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil rw2-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Panasonic RAW Image, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Att arbeta med olika kameror kan vara ganska besvärligt. Jag äger en studio och gör ibland fotosessioner för kunder med egna kameror. Jag använde nyligen en Panasonic digitalkamera och hade ingen aning om att de använde ett annat filtillägg. Jag är glad att jag hittade ditt inlägg om .rw2-filer. Det är intressant att läsa att de kan lagra okomprimerad data från sensorn. De flesta filer kommer inte att kunna göra det, så det är ett trevligt tillägg! Det kommer att ge fler högkvalitativa bilder men kräver mer utrymme för lagring. Jag är glad att förinstallerade program som Apple Preview stöder formatet. Jag ville inte behöva göra ytterligare en undersökning om program som öppnar dem. Allt fanns här! Fortsätt med det goda arbetet min vän!