Programvara : Corel : Corel AfterShot Pro

Corel AfterShot Pro

Version
3
Plattforms
Licens Commercial
Kategori Graphics

Programvaruöversikt

Huvudfunktioner

  • Stödjer populära RAW-format som CR2, ARW och DNG
  • Ger en mängd olika professionella redigeringsverktyg
  • Tillåter installation av plugins för mer funktionalitet
  • Gör det möjligt att bearbeta tusentals bilder

Corel AfterShot Pro är en plattforms-fotoredigerare baserad på Bibble, som Corel förvärvade och omvandlats till AfterShot Pro. Den ger stöd för populära bildformat, en enkel bildhanteringslayout och en mängd olika redigeringsverktyg.

Programmet stöder flera populära bild- och kamerarådsformat, inklusive JPEG, CR2, ARW, 3FR, DNG och NEF. AfterShot Pro ger dig en mängd olika professionella verktyg för redigering av dina bilder. Du kan utföra objektivkorrigeringar, ta bort fläckar, skydda och marknadsföra dina foton med vattenstämplar och återhämta höjdpunkter i dina foton för att återfå mer detaljer och ton. Om programmet saknar en förmåga kan AfterShot Pro du förlänga dess funktionalitet via plugins. Du kan söka och installera pluginprogram för gratis eller för köp som delas i AfterShot-community. Du kan också skapa din egen plugin och dela den med samhället.

Redaktören ger batchbehandlingsfunktioner med kontroller och förinställningar som gör att du snabbt kan redigera tusentals foton. När du är redo att redigera kan du exportera den till flera format, inklusive TIFF, där du direkt kan exportera den till Adobe Photoshop. När det gäller AfterShot Pro användbarhet kommer du inte att behöva oroa dig för att bli överväldigad av dess gränssnitt. Programmet har en enkel layout för att hantera dina foton där du kan organisera och visa dina bilder på ett ställe utan att behöva importera dina foton eftersom det ger en katalogvisning för att navigera till platsen för dina foton.

AfterShot Pro är utformad för vardagliga och professionella fotografer för att redigera sina bilder. Det ger stöd för flera populära bildformat och några bra redigeringsverktyg. Applikationen är mest attraktiv för de användare som letar efter ett alternativ till Adobe Lightroom och dess molnabonnemangsplattform, eftersom det är tillgängligt som ett engångsköp och har en arbetsflödesprestanda upp till 4x snabbare än Lightroom. Det är också en av de enda professionella bildredigerare som utvecklats som en inbyggd applikation för Linux-användare. Corel AfterShot Pro är en kvalitetsbildredigerare som vädjar till både lediga och professionella användare med sitt användarvänliga gränssnitt och stöd för RAW-format och redigeringsverktyg.

Uppdaterad: 21 mars , 2018

▶ Primär filtillägg

.jpeg – JPEG Image

▶ Andra filtillägg används Corel AfterShot Pro 3

Stödda filtyper
.SRF Sony RAW Image
.ARW Sony Digital Camera Image
.X3F SIGMA X3F Camera RAW File
.ORF Olympus RAW File
.CR2 Canon Raw Image File
.DNG Digital Negative Image File
.DCR Kodak RAW Image File
.PEF Pentax Electronic File
.MEF Mamiya RAW Image
.3FR Hasselblad 3F RAW Image
.K25 Kodak K25 Image
.KDC Kodak Photo-Enhancer File
.MOS Leaf Camera RAW File
.AFZPLUG AfterShot Pro Plugin Archive
.JPG JPEG Image
.CRW Canon Raw CIFF Image File
.ERF Epson RAW File
.RW2 Panasonic RAW Image
.RAF Fuji RAW Image File
.SR2 Sony RAW Image
.NEF Nikon Electronic Format RAW Image
.NRW Nikon Raw Image File
Ytterligare relaterade filformat